Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Praćenje uživo TV kanala na mobilnim telefonima – Orion TV

Aplikacija za praćenje uživo TV kanala na mobilnim telefonima – „Orion TV”, od nule do 300,000 instalacija za samo 60 dana, plasirana među pet najpopularnijih u kategoriji besplatnih Android aplikacija i oborila sve rekorde po broju poseta svojih strana na GOOGLE i App Store-a!

 

 orion tv

 

 

Povodom jedinstvenog uspeha “Orion TV-a”, g-din Slobodan Đinović, CEO kompanije ističe – “Očekivali smo dobar odziv, ali smo ipak bili iznenađeni dinamikom instalacija i komentarima korisnika. Srećni smo, jer je prosečna ocena aplikacije od čak 4.6 na ovolikom broju korisnika rekordan uspeh, ali i činjenicom da je “Orion TV” iza sebe ostavio i aplikacije poznatih brendova. Zanimljivo je da su ispred nas samo 3 aplikacije, i sve namenjene komunikaciji – https://play.google.com/store/apps/top?hl=sr .

 

“Čvrsto verujemo , da je zasluga popularnosti, naš sluh za želje i sugestije korisnika, ali i nesebična pomoć da nam skrenu pažnju na modele telefona i velik broj verzija Android Sistema i podsistema, koji se u realnosti pojavljuju. Na žalost, mali broj korisnika još uvek ima problem da reprodukuje neke ili sve TV kanale kroz Orion TV, dostupan na platformama za iOS i Android”. Nismo slutili da je značajan broj mobilnih aparata na tržištu za koje smo smatrali da imaju adekvatne kodeke, koji i jesu problem broj jedan, rutovani aparati. Ipak, na ovakvom korisničkom uzorku, 99% problema je rešen!”

Želeo bih takođe da napomenem da korisnici uskoro mogu očekivati dodatne funkcionalnosti poput jedinstvenog EPG-a (programskog vodica), zatim Catch-up (vracanje pograma do 72h u nazad), ali i verziju aplikacije za mobilne uređaje za Windows OS.

 

Zanimljivost je oprečnost zahteva korisnika van granica Srbije, u odnosu na korisnike u Srbiji po pitanju želja za novim TV kanalima koji bi se nalazili na Orion TV. U skladu s tim, intenzivno radimo i na puštanju novih domaćih TV kanala, na zahtev korisnika van Srbije, ali i na traženju dodatnih prava za kanale iz standardne ponude Orion IPTV.

 

Prvobitno aplikacija “Orin TV”, zamišljena je kao dodatna usluga korisnicima Orion IPTV. Sada je jasno da je prerasla namenjenu ulogu, da je sama sebi dovoljna, da izuzetno brzo raste i razvija se, te da su korisnici, apsolutno potvrdili njenu nezavisnost i spremnost da nastave korišćenje pod komercijalnim uslovima.

Da podsetimo, zainteresovanim korisnicima je potreban samo mobilni telefon i Internet – brzine do 2 Mbps, ali i Android verzija 4.1 i više, odnosno 1 GB radne memorije.

Da bi testirali aplikaciju, jednostavnost ali i svoj telefon pre konačne odluke o korišćenju, zainteresovani aplikaciju mogu preuzeti potpuno besplatno pretragom, imena “Orion TV”, na listi najpopularnijih aplikacija, ili sa sledećih adresa:

 

Android:              https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.maketv.oriontv&hl=sr

iOS:                        https://itunes.apple.com/us/developer/make-tv/id1022006011

 

Besplatni test period aplikacije i dalje je u toku!

 

Za detaljnije informacije o aplikaciji posetite www.oriontv.rs

 

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela