Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » realme “Flagship Killer” GT 6 serija se vraća u Evropu posle 2 godine i donosi AI funkcije

realme, najbrže rastući brend pametnih telefona na svetu, objavio je da će najnovija GT 6 flegšip serija biti predstavljena 20. juna u Milanu. Ovo globalno lansiranje proizvoda označava još jednu značajnu prekretnicu za realme jer se flegšip GT serija vraća na svetsko tržište nakon dve godine. Od debija prvog pametnog telefona GT serije u martu 2021. godine, ova linija proizvoda dobila je veliko priznanje korisnika i tehnoloških entuzijasta širom sveta.

Nova GT serija predstavljena je kao „Flagship Killer Powered bi AI“, i spremna je da zaseni svoje prethodnike. realme GT 6 zauzima centralno mesto sa ciljem da osvoji tržište vrhunskih pametnih telefona, dok realme GT 6T cilja na postizanje titule „Flegšip performer u srednjoj klasi“. Oba modela se mogu pohvaliti izuzetnim performansama i mnoštvom inovativnih karakteristika, te su spremni da redefinišu tržište pametnih telefona kao nova generacija koja menja pravila igre.

Velika ulaganja brenda pokazuju da je za realme Evropa strateško tržište, a prema najnovijim podacima Counterpoint Research-a u prvom kvartalu 2024. godine, realme je dostigao TOP 4 poziciju među brendovima pametnih telefona u Evropi. Sa druge strane, događaj predstavljanja GT 6 serije je prvi realme globalni događaj u Evropi, te će u budućnosti stari kontinent uvek biti prvo tržište koje će lansirati GT seriju.

Ova serija uključiće najsavremenije AI funkcije u pametni telefon, pa će realme sadržati prvi AI Night Vision režim u ovoj seriji, sa kojim korisnici mogu da snimaju video zapise u izuzetno mračnim okruženjima. Kroz kombinaciju AI algoritama i čipseta visokih performansi, telefonu je omogućeno da funkcioniše kao uređaj za noćni vid. Cilj realme-a  je da populariše AI tehnologiju za korisnike  širom sveta, te će ova funkcija, AI Night Vision, omogućiti svakom korisniku da napravi jasne noćne snimke i uživa u prednostima snimanja pametnim telefonom.

© 2024 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela