Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Redmi Watch 4 – sjajan saveznik za poboljšanu efikasnost tokom dana

Dinamično okruženje u kome živimo često nas remeti u uvođenju zdravih navika u svakodnevnu rutinu, a tokom letnjih meseci obavljanje svih aktivnosti je izazovnije usled visokih temperatura. Dok se trudimo da završimo sve obaveze na vreme često ostavljamo manjak vremena za brigu o zdravlju, ali zahvaljujući unapređenoj verziji Redmi Watch 4 sada možemo efikasnije obavljati dnevne aktivnosti tokom leta i ići u korak sa svojim fizičkim stanjem.

Poboljšana verzija opremljena je velikim AMOLED ekranom od 1.97 inča koji pruža unapređeno korisičko iskustvo, te ljubitelji sunčanih i letnjih dana mogu da uživaju u korišćenju pametnog sata čak i na suncu, dok uživaju u morskim avanturama. Senzor ambijentalnog osvetljenja brzo i adekvatno prilagođava svetlinu gde god se nalazite, pa tako nećete morati da brinete o smanjenoj vidljivosti čak ni na plaži.

Još neki od pokazatelja da je Redmi Watch 4 sjajan saveznik za bolju efikasnost su nadograđena baterija i čip koji je optimizovan za duže trajanje. Sada, uz tipičan režim korišćenja možete biti sigurni da vas vaš pametni sat neće izneveriti do 20 dana, tako da se možete fokusirati na zabavu i opuštanje tokom odmora. Kako biste sebi priuštili nezaboravno iskustvo i izbegli prekidanje omiljenih riutala ili vodenih aktivnosti, moći ćete neometano da se javljate ili odbijate pozive na svom pametnom satu, jer sve što treba je da ga povežete sa telefonom putem Bluetooth-a.

Konfiguracija PPG senzora optimizovana je sa četiri kanala koji omogućavaju preciznije praćenje sna, ali i drugih zdravstvenih komponenti. Uz pomoć naprednih tehnologija ovaj pametni sat poboljšava kvalitet sna tako što u realnom vremenu beleži san tokom svih faza kroz koje prolazi, kao što su  duboki san, lagani san i REM. Tokom letnjih meseci kada su dani duži i aktivnosti učestalije važno je osigurati dobar odmor, a vaš pametni alarm koji će vas probuditi, čak i iz dubokog sna kako biste maksimalno mogli da iskoristite sunčane dane. Takođe, upozorenja koja šalje kada je zasićenost krvi kiseonikom preniska, kontinuirano praćenje otkucaja srca i stresa, su dodatni načini na koje vodi računa o vašem zdravlju preko Mi Fitness aplikacije, koja vam pomaže da ostanete u vrhunskoj formi i tokom leta.

Xiaomi Redmi Watch 4 pruža mogućnost praćenja više od 150 različitih sportskih aktivnosti, što je posebno značajno za sve ljubitelje sporta.  Ovaj pametni sat brine i o vašim ciljevima i postignućima, pa tako možete postaviti različite prioritete za letnje sportove, kao što su ronjenje, plivanje, vaterpolo. Takođe, ne morate brinuti, jer vodootpornost od 5ATM, olakšava uživanje u čak 18 vodenih sportova. Deset unapred instaliranih trening planova različitih nivoa, prilagođeni su preferencijama svih korisnika. Ukoliko dostignete određeni puls ili pređete određenu udaljenost, tu je trening alarm koji će vas obavestiti o tome i pomoći da održite svoju dnevnu kondiciju.

Okvir koji dolazi u sivoj i crnoj boji, izrađen je od čvrste, aluminijumske legure čime je osigurana izdržljivost i dugotrajnost. Dodatno, narukvica Redmi Watch 4 dizajnirana je u više različitih boja, tako da je osim praktične zamene pomoću dva klika, možete uklapati uz sve svoje odevne kombinacije.

Neka vam ovo leto bude ispunjeno najlepšim i najzabavnijim aktivnostima uz Redmi Watch 4!

© 2024 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela