Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » televizija » Huavei predstavio vodeće medijsko rešenje na IBC 2017 u partnerstvu sa Nevionom Demonstracija multimedijalnog mrežnog povezivanja zasnovanog na SDN-u

Huawei, vodeća kompanija informaciono komunikacionih tehnologija (IKT), demonstrirala je inovativna rešenja za mrežno emitovanje medija sa Nevionom, arhitektama virtuelizovane medijske produkcije, na Međunarodnoj konvenciji o radio-difuziji (IBC ) u Amsterdamu.

huawei_0-300x300

Demonstracija višenamenske medijske mreže prikazala je pružanje usluga definisanih softverom (SDN) na Huawei prekidačima koje kontroliše Nevionov program VideoIPath sa prilagođavanjem medija iz Neviona.

SDN je tehnologija koja omogućava mrežnu transformaciju. Poboljšava korišćenje mreže, pojednostavljuje rad i održavanje mreže i automatizuje korišćenje mrežnih resursa.

Mreža elektronskih medija zahteva skoro 100% dostupnost. Kao deo ovog Huawei rutera, zahvaljujući svojim mogućnostima brzog dvosmernog prosleđivanja i otkrivanja grešaka, garantuju visoku dostupnost linkova, redukovane greške, brzu konverziju rutiranja i oporavak usluge.

Jeffrei Gao, predsednik linije proizvoda Router & Carrier Ethernet je rekao: „Živimo u omnimedijskoj eri. Kao rezultat toga, obezbeđivanje tačnog, brzog emitovanja vesti kada se suočava sa izazovom nove konkurencije postalo je vitalno. Ova saradnja sa Nevionom znači da možemo pomoći više medijskih kupaca nego ikada i unaprediti efikasnost mreže kako bi nastavili sa digitalnim transformacijama u ovoj industriji. “

Dolazak 4K/8K ere zahteva više stope okvira, što dodatno povećava pritisak na vremenski raspored i sinhronizaciju mreže. Huawei 1588v2 PTP tehnologija sinhronizacije je vodeća u industriji. Za ovo ekonomično rešenje neće biti potrebni nikakvi dodatni uređaji, samo će mreža biti sve što je potrebno.

Oznake: ,
© 2017 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela