Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Software » Petal Maps predstavio impresivne nove funkcije za poboljšano iskustvo navigacije

Od svog lansiranja 2020. godine, Petal Maps se svakog dana razvija sve više. Zapravo, ova Huawei aplikacija sada nudi inovativna iskustva putovanja i navigacije za više od 28 miliona korisnika u preko 160 zemalja. Dizajniran da pomogne korisnicima pametnih uređaja kako bi bolje istražili svoj svet, Petal Maps nastoji da učini navigaciju što je moguće pogodnijom, uz mnoštvo revolucionarnih interakcija i najsavremenijih tehnologija. S tim u vezi, Petal Maps je najavio seriju inovativnih ažuriranja za svoju najnoviju verziju, uključujući navigaciju za šetnju sa proširenom realnošću (AR), deljenje lokacije u realnom vremenu i novi sistem za rast korisnika, kreirajući na taj način impresivnije i realnije iskustvo korišćenja mape.

 

SZJ- Huawei Petal Maps 2

 

Besprekorna AR tehnologija koja šetnje čini intuitivnijim  Istraživanje novih mesta peške može biti veoma zabavno, posebno kada ne morate da brinete o praćenju komplikovanih uputstava. Čak i kada su lokacija i pravac prikazani u tradicionalnim aplikacijama za navigaciju, većina korisnika će se i dalje boriti da se pravilno orijentiše kada naiđu na zamršene mreže ulica i pasaža. Koristeći prednosti pametne tehnologije vizuelnog prepoznavanja, Petal Maps nadomešćuje ovaj problem uvođenjem funkcije za pešačku navigaciju proširene stvarnosti (AR). Uz ovu novu funkciju, korisnici mogu da postavljaju uputstva za hodanje u svom okruženju pomoću kamere pametnog telefona, čime se omogućava znatno lakši način pešačenja do svog odredišta. Pravljenjem jasne razlike između trenutne lokacije i mnoštva podataka o životnoj sredini, Petal Maps od sada pravac strelice, nazive puteva i druge ključne informacije dovodi u savršenu sinhronizaciju sa realnim prikazom, nudeći korisnicima besprekornu koheziju između virtuelnih mapa i stvarnog okruženja. Takođe, korisnici od sada mogu nesmetano da prelaze između navigacije u avionu i panoramske navigacije, u skladu sa specifičnom rutom i potrebama u realnom vremenu. Tako će, uz novu verziju Petal Maps navigacije, svaka vaša šetnja postati pravo uživanje.

Deljenje lokacije tima u realnom vremenuSa novom funkcijom deljenja timske lokacije u realnom vremenu, vidljivom u određenom prikazu mape, korisnici mogu precizno i brzo da dele svoju lokaciju sa drugima. Ovo pomaže korisnicima da shvate koliko su njihovi prijatelji stvarno udaljeni od njih, što je od velikog značaja kada se sastaju u prometnoj oblasti ili u gradu u kojem su po prvi put. Sada možete slobodno i rasterećeno da istražujete nova mesta i svoja otkrića delite sa prijateljima, navodeći ih kako najlakše i najbrže da stignu do vas.  A dok istražujete sa svojim prijateljima, zašto ne biste isprobali personalizovane preporuke Petal Maps-a preko Nearby Life servisa? Saznajte šta je oko vas i upoznajte ljude bilo kada i bilo gde.

Osvojite nagrade dok istražujete Kao deo novog sistema za rast korisnika Petal Maps navigacije, još jedan novitet koji je uveden jeste podrška kroz nivoe i značke. Korisnici mogu da prikupljaju poene i značke prilikom postizanja prekretnica u hodanju, vožnji bicikla, ostavljanju recenzija i još mnogo toga. Pored ovoga, korisnicima će biti dostavljan nedeljni izveštaj o njihovoj aktivnosti, koji prikazuje podatke kao što su broj pređenih sati i pređenih kilometara tokom protekle nedelje. Takođe mogu da zarade različite nagrade za svoja dostignuća dok koriste aplikaciju. „Sa ovim najnovijim funkcijama, sveže nadograđen Petal Maps vodiće vas kroz putovanje na zabavan i impresivan način. U nastojanju da svojim korisnicima pružimo najbolje moguće iskustvo, Petal Maps je posvećen implementiranju inovativnije tehnologije u svoju ponudu, što korisničko iskustvo čini praktičnijim i atraktivnijim. Petal Maps će nastaviti da se širi i unapređuje svoje mogućnosti kako bi korisnicima obezbedio najbolje moguće iskustvo u svakom trenutku”, saopštili su iz kompanije Huawei Consumer Business Group.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela