Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Software » Online kupovina nikad nije bila lakša, brža i sigurnija

Plaćanje mobilnim telefonima sve više dobija na popularnosti. Nije potrebno da nosite novčanik ili platne kartice sa sobom, već se za to brinu mobilne aplikacije. Kao što je poznato velike svetske kompanije, kao što su Apple ili Samsung, razvile su sopstvene sisteme za mobilno plaćanje, ApplePay i SamsungPay, a sada se njima pridružuje i jedna srpska kompanija – Tehnološko Partnerstvo – koja iza sebe ima niz uspešnih projekata. Ovog puta predstavljamo vam njihov napredni sistem za kupovinu i plaćanje putem mobilnih telefona, koji ovu vrstu finansijskih transakcija maksimalno pojednostavljuje i približava svim ljudima.

 

aplikacija kopa 1

 

KÖPA sistem predstavlja novu generaciju rešenja za mobilno plaćanje, koje u jednoj platformi objedinjuje sve prodajne kanale i sve oblike poslovanja. Šta to konkretno znači? Istraživanja na temu online kupovine pokazuju da čak 70 procenata korisnika odustane od iste, a glavni razlozi za to su što je proces provere korisnika dugotrajan, sajtovi za kupovinu ne nude dovoljnu sigurnost korisnicima, a često se od njih zahteva i prethodna registracija na sajtu. Pored toga, u praksi se pokazalo da stanje robe na sajtu i u magacinu vrlo često nije usaglašeno, pa tek nekoliko dana nakon izvršene uplate, dobijete informaciju da roba nije na stanju… To su sve činioci koji odvraćaju korisnike od online kupovine.

 

KÖPA sistem, zahvaljujući tome što obuhvata sve pomenute elemente pod „jednim krovom“, omogućava prevazilaženje svih tih problema. On objedinjuje sve prodajne i poslovne kanale, čime se osigurava da uvek nudi ažurne informacije o proizvodima, uključujući i njihov broj na stanju u realnom vremenu, kao i lokacije na kojima se oni nalaze.

 

Uz sve to, jednostavnost kupovine se podiže na viši nivo. Da biste kupili proizvod potreban vam je samo mobilni telefon i dve sekunde vašeg vremena. A koraci ne mogu biti jednostavniji – klikom na mobilnom telefonu na KÖPA QR kod odgovarajućeg proizvoda, odnosno skeniranjem KÖPA QR koda sa monitora, etikete u prodavnici, kroz izlog, sa reklame u časopisu… Onog trenutka kada ste odabrali proizvod  vrši se provera u realnom vremenu da li se on nalazi na stanju i rezerviše se samo za vas. Znači nema bojazni da ćete ga platiti i naknadno dobiti informaciju da proizvod nije dostupan. Ostaje samo da potvrdite kupovinu nakon čega se generiše nalog za slanje proizvoda. Ukoliko želite, možete promeniti način plaćanja i adresu. Sve što još treba da uradite je da sačekate poštara ili kurira da vam isporuči kupljeni proizvod.

 

aplikacija kopa 2

 

Hajde sada da vidimo kako ceo taj proces izgleda sa strane prodavca. U prvom koraku, kada kupac selektuje proizvod koji želi da kupi i skenira ga, istovremeno se vrši provera stanja proizvoda. Ukoliko se nalazi na stanju, proizvod se automatski rezerviše. U drugom koraku, kada je kupac siguran da proizvod postoji na stanju i plati ga, vrši se procesiranje uplate, sinhronizuje se broj proizvoda na stanju i generiše se nalog za slanje proizvoda.

 

Sigurnost kupovine je, pri tom, podignuta na najviši mogući nivo! Vaši podaci su dostupni samo Vama i (prema Zakonu o zaštiti potrošača) trgovcu od koga ste naručili robu odnosno uslugu. Podaci o Vašoj kartici su dostupni samo banci u trenutku plaćanja i nikom drugom! Za sve to se pobrinula kompanija Tehnološko Partnerstvo, koja stoji iza KÖPA sistema, i jedina je srpska kompanija koja poseduje PCI DSS sertifikat zasnovan na sopstvenoj tehnologiji.

 

Preuzmite besplatno aplikaciju iz Google Play prodavnice i unapredite vaše iskustvo kupovine.

Kontakt: KÖPA Shopping

 

 

 

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela