Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Notebook i Tablet računari » Ultra tanki Huawei MateBook 14s

MateBook 14s, novi laptop kompanije Huawei je uređaj kompaktnih dimenzija i brojnih mogućnosti. Teži približno 1,43 kilograma, što ga čini dobrim izborom za sve one koji su u pokretu i koji žele da njihov laptop bude uz njih i za posao i za zabavu.

 

Matebook14s cena

 

Dizajniran da privuče pažnju

Čvrsto telo male težine napravljeno je od legure aluminijuma, a dolazi u nežnoj Space Gray sivoj boji koja doprinosi elegantnom izgledu Huawei MateBook 14s laptopa.  Prilikom njegovog dizajna posebna pažnja poklonjena je udobnosti upotrebe. Ovo se, primera radi, uočava u dizajnu tastature koja je veoma prijatna na dodir, tiha i optimalne veličine tako da je po njoj užitak kuckati.

Doživite svaki detalj

Huawei MateBook 14s ima 2.5K HuaweiFullView displej osetljiv na dodir, sa odnosom ekrana i tela od 90%. Oivičen je tankim okvirima koji utiču na njegov dizajn, omogućujući pritom maksimalnu preglednost. Istaknute odlike ekrana Huawei MateBook 14 s jesu i reprodukcija više od 1,07 milijardi boja, te osvetljenje od 400 niti. Stopa osvežavanja od 90 Hz omogućava neometan i gladak pregled, a po potrebi je stopu osvežavanja moguće prebaciti i na 60 Hz radi dužeg trajanja baterije. Kao i ekrani drugih Huawei uređaja, i ekran Huawei MateBook 14s ima TÜV Rheinland sertifikate za nisko plavo svetlo i rad bez treperenja – što znači da umanjuje štetne uticaje po vaše oči.

Huawei Share

Huawei MateBook 14s deo je jedinstvenog Huawei ekosistema, te se besprekorno i lako povezuje sa drugim Huawei uređajima. Ovo je posebno pogodno u različitim situacijama. Na primer kada želite da laptop povežete sa tabletom poput Huawei MatePad 11 i tako dobijete radni prostor sa dva ekrana. Novi MateBook 14s možete povezati i sa slušalicama ili pak Huawei Mate View ekranom sa neverovatnom paletom boja.

Pregršt korisnih funkcija

Ovaj laptop prvi je MateBook ikada sa Huawei Sound algoritmom koji prizvodi surround iskustvo zvuka. Ima četiri ugrađena zvučnika ali i četiri mikrofona koja prepoznaju vaš glas i zahvaljujući AI otklanjanju buke. Sve ovo Huawei MateBook 14s čini idealnim uređajem za video i konferencijske pozive. A da ste uvek spremni za sastanak, postaraće se i baterija koja ima snagu da dugo radi sa super visokom kapacitetom od 60 Wh, a koju je pritom moguće brzo dopuniti pomoću kompaktnog 90W USB-C adaptera.

Gde po Huawei MateBook 14s?

Novi Huawei laptop od 24. decembra je dostupan u Huawei Experience Store prodavnicama u TC Ušće i TC Galerija, kao i, Huawei zoni u Ada Mall šoping centru.  Ali to nije sve. Kupovinom laptopa na poklon dobijate i ranac i miš na poklon, tako da ste spremni da svoj novi uređaj svuda nosite sa sobom.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela