Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Štedite za letovanje? Evo 7 načina da dodatno zaradite!

 

U-Trenu

 

Odlučili ste da ovog leta ne propustite priliku da otputujete na neku novu destinaciju i odmorite od svakodnevnih obaveza.

Izdvajamo za Vas 7 načina da dodatno zaradite:

  • Čuvanje dece – dadilja, animator

Strpljivi ste, pažljivi sa mališanima i uživate da provodite vreme sa njima. Provodite vreme decom i pri tom dopunite Vaš budžet.

  • Šetanje pasa

Ukoliko volite ljubimce, ovaj posao će Vam predstavljati zadovoljstvo. Preuzmite obavezu šetanja pasa od vlasnika i dodatno zaradite obavljajući ovaj posao.

  • Izrada torti i kolača, ketering

Vaš rokovnik je prepun receptima kolača i torti koje rado pravite. Na proslavama uvek dobijate pohvale na račun Vašeg kulinarskog umeća. Napravite tortu, slanu ili slatku poslasticu za rođendan, proslavu ili svadbu i doprinesite povećanju budžeta.

  • Pisanje pozivnica za venčanje, blog tekstova i tekstova za sajtove

Kreativni ste, volite da pišete i vešti ste u tome da rečima oblikujete tuđe misli. Onda će ovaj dodatni posao će biti idealan za Vas.

  • Nega starih lica

Znate sa ljudima, pažljivi ste i obazrivi. Volite da saslušate priče starijih i njihovo životno iskustvo. Pomozite baki ili deki u obavljanju njihovih svakodnevnih obaveza i rutina.

  • Držanje privatnih časova

Svirate neki instrument? Klavir, violinuMatematiku držite u malom prstu? Govorite engleski, nemački ili francuski jezik kao maternji? Za držanje privatnih časova je potrebno da vladate nekom oblasti u potpunosti, i pri tom da se pripremite da biste adekvatno preneli svoje znanje. Bilo oblast da je u pitanju, držanje privatnih časova može brzo i značajno dopuniti Vaš budžet.

  • Izrada ukrasnih cvetića za venčanja

Ovaj dodatni posao zahteva malo vežbe. Pre nego što počnete da izrađujete ukrasne cvetiće za druge, moraćete da pogledate kako se oni prave i šta morate da pripremite od materijala.

Zvuči Vam interesantno neki od ovih honorarnih poslova, ali se verovatno pitate gde biste pronašli osobu kojoj treba neka od ovih usluga? I na to smo mislili za Vas. Portal utrenu.com omogućava da se povežete sa osobama koje traže uslugu koju Vi možete i želite da prižite. Potrebno je da se registrujete (besplatno) na portalu i pri registraciji označite uslugu koju želite da pružate. Moći ćete da pregledate potražnje i pošaljete ponude za poslove koji Vas interesuju.

Poslovi koje smo izdvojili, ne iziskuju specifična znanje niti ulaganja, ali ovaj portal pruža i mogućnosti za brojne druge stručnjake i pružaoce usluga, poput arhitekti, dizajnera, fotografa, majstora, personalnih trenera, majstora, DJ-eva, web dizajnera itd.

Više o funkcionisanju portala za pružaoce usluga možete pročitati na: https://utrenu.com/kako-sajt-funkcionise-pro. Obezbedili smo za Vas i promo kodLETOVANJE, sa kojim aktivirate 10 gratis ponuda na ovom portalu. Srećno!

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela