Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Novi DJI dronovi

dji mavic pro platinum

DJI, svetski lider u proizvodnji civilnih dronova i tehnologija za izradu fotografija iz vazduha predstavio je dva nova drona – Mavic Pro Platinum i Phantom 4 Pro Obsidian. Takođe predstavio je i novi „Sphere“ mod fotografije za Spark.

Unapređeni Mavic Pro Platinum nasledio je sve prednosti i funkcionalnosti Mavic Pro modela, koji je uneo revoluciju na polju ličnih dronova. Ovo je idealan uređaj za amaterske fotografe, sportiste i avanturiste. Sposoban je da bude u vazduhu 30 minuta i poseduje 60% tiše motore u odnosu na svog prethodnika. Povećana autonomija leta i tiši rad obezbeđeni su integracijom nove elektronike, ali i bolje dizajniranim propelerima, koji su kompatibilni i sa Mavic Pro modelom.

DJI Mavic Pro Platinum ima 4K kameru sa stabilizacijom, domet od 7 km, inovativnu FlightAutonomy tehnologiju za izbegavanje prepreka koje prepoznaje sa razdaljine od 15 metara, kao i inteligentni mod letenja, koji ga čini izuzetno lakim za upravljanje.

DJI Phantom 4 Pro Obsidian je dron namenjen profesionalnim fotografima. Naslednik je legendarnog Phantom 4 Pro drona koji je done fantastične fotografije iz vazduha. Kućište modela Obsidian napravljeno je od magnezijuma, a ugrađena kamera poseduje 4K rezoluciju sa 60 fps mogućnošću snimanja.

dji phantom 4 pro obsidian

Za one koji vole zanimljive sferne fotografije na raspolaganju je Spark, mini dron sa sfernom kamerom koji je veoma jednostavan za upotrebu. To je prvi dron koji može da se kontroliše pokretima ruke, bilo da se radi o upravljanju u vazduhu ili pravljenjem selfija. Ovako napravljene panoramske fotografije mogu automatski da se pošalju na društvene mreže.

 

© 2017 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela