Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Huawei objavio saradnju sa TÜV Rheinland na sertifikaciji SuperCharge tehnologije

huawei_0-300x300

Kompanija Huawei Consumer Business Group objavila je saradnju sa TÜV Rheinland na sertifikacji SuperCharge tehnologije. Dobijanje sertifikata će značiti da je po prvi put neka tehnologija brzog punjenja uspešno prošla rigorozne testove čuvenih eksperata za bezbednost iz ove kompanije. Testiranje pokriva sve komponente i zahteva da adapteri, integrisana kola i materijali za izradu kablova za punjenje prođu testove bezbednosti, kao i otpornosti na nisku temperaturu i termalne šokove. Prolaženje kroz strogu TÜV Rheinland kontrolu dokazuje posvećenost kompanije Huawei stvaranju najinovativnijih opcija na tržištu, i ističe njenu odlučnost da kupcima ponudi ne samo brže već, što je još bitnije, i bezbednije punjenje uređaja.

,,Tokom poslednjih 145 godina, kompanija TÜV Rheinland se posvećeno stara o tome da složeni uređaji i proizvodi ispune bezbednosne standarde koji odgovaraju potrebama kupaca”, rekao je Kalyan Varma, VP sektora Business Field Electrical, Products, Global u TÜV Rheinland. ,,S obzirom na rastuću potražnju za opcijama brzog punjenja, sa zadovoljstvom sarađujemo sa kompanijom Huawei na sertifkovanju njihove SuperCharge tehnologije pomoću naših dokazanih metoda testiranja i ekspertskog znanja o baterijama. U žudnji za stalnom inovacijom, bezbednost korisnika uvek mora da nam bude na prvom mestu.

,,Svakim svojim proizvodom nastojimo da ponudimo performanse koje odgovaraju potrebama naših kupaca – ali i da odemo korak dalje u odnosu na svoje konkurente po pitanju korinsničkog iskustva”, rekao je  Bruce Li, Vice President sektora Handset Business u Huawei Consumer Business Group. ,,Zahvaljujući saradnji sa poznatim ekspertima kompanije TÜV Rheinland, u mogućnosti smo da ponudimo uređaj koji ne samo da poseduje sposobnost izuzetno brzog punjenja, već to obavlja sa garancijom bezbednosti kojoj naši konkurenti ne mogu da pariraju.

SuperCharge tehnologija kompanije Huawei omogućava neprekidnu ,,komunikaciju“ između uređaja i punjača. Time što nadgleda svaku tačku ciklusa punjenja, u stanju je da sprovede inteligentno automatsko prilagođavanje voltaže i jačine izlazne struje ne bi li se maksimalno povećala brzina punjenja u zavisnosti od kapaciteta telefona, adaptera i kabla. Da se telefoni koji koriste brzo punjenje ne bi pregrevali, Huawei SuperCharge koristi 4,5V/5A opciju punjenja sa niskom voltažom.

Pored toga, konektori i utikač punjača na Hauwei uređajima su projektovani da automatski prekinu dovod struje ako dođu u kontakt sa vodom. Ova pametna zaštita služi da spreči izbijanje vatre na kraktim kolima ili uređaju.

© 2017 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela