Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT Dešavanja » Polarotor na svetskoj premijeri telefona HUAWEI Mate S

Par dana pred zvanični početak sajma IFA 2015 u Berlinu ekipa Polarotora prisustvovala je svetskoj premijeri najnovijeg pametnog telefona Mate serije – Huawei Mate S.

 

Naš cilj prilikom dizajniranja Huawei Mate S modela bio je da obezbedimo korisnicima pametan telefon koji pruža personalizovano iskustvo korišćenja. Huawei Mate S redefiniše način na koji spajamo “touch” tehnologiju sa pametnim telefonima i uvodi revoluciju u način kontrole ekrana, prikazujući novi vid interakcije čoveka i mašine”, rekao je Richard Yu, CEO Huawei Consumer BG.

 

Huawei Mate S_Camera

 

Nova “touch” tehnologija

 

Uz novi Huawei Mate S, Huawei redefiniše način na koji ljudi stupaju u interakciju sa svojim uređajima, omogućavajući inovativne “touch” opcije koje unapređuju korisničko iskustvo, funkcionalnost i kreativnost.

 

  • Fingerprint Sense 2.0 je unapređena verzija tehnologije otključavanja telefona uz pomoć senzora za očitavanje otiska prsta. Fingerprint Sense 2.0 je brži, osetljiviji i tačniji čitač nego na prethodniku. Osim toga, sensor očitavanja otiska prsta novog Huawei Mate S modela pruža mnogo više od otključavanja telefona ili osiguranja aplikacija za plaćanje. Sada korisnici imaju mogućnost da kontrolišu notifikacije, pregledaju fotografije, prave selfie fotografije, odgovore na poziv ili čak ugase alarm uz pomoć senzora za očitavanje otiska prsta.

 

  • Knuckle Sense 2.0 – unapređena Knuckle Sense tehnologija koje je prvi put predstavljena sa modelom Huawei P8 pruža mnoštvo mogućnosti uz samo jedan dodir zglobom prsta.

 

Huawei Mate S_Music

 

o Brz prelezak iz jedne aplikacije u drugu uz ispisivanje prečica na ekranu – ispisivanjem slova “c” aktivira se kamera, “m” pokreće muzika, a “e” pretražuje Internet.

o Korisnici mogu da kreiraju i svoje personalizovane prečice za sve, od WeChat-a do WhatsApp-a.

o Isecanje i kopiranje bilo kog dela fotografije uz pomoć zgloba na prstu

o Duplii dodir zglobom prsta na video za čuvanje ili deljenje isečka iz videa

  • Inovativna Huawei “touch” tehnologija, koja će biti dostupna u pojedinim zemljama, omogućava izvršenje aktivnosti različitim nivoom pritiska na sensor za očitavanje otiska prsta kao što su zumiranje fotografije ili pokretanje aplikacije.

 

Inovativan dizajn

 

Huawei Mate S obezbeđuje nekonvencionalan dizajn koji pravi balans između sjajnih mogućnosti telefona i njegovog izgleda

 

  • Huawei Mate S karakteriše metalno kućište, AMOLED ekran visoke HD rezolucije od 5.5 inča, 2.5D Gorilla Glass i spoljašnje ivice od 2.65 millimetara. Zakrivljena poleđina telefona omogućava da telefon savršeno staje u ruku i čini ga lakšim za držanje

 

  • Zakrivljena poleđina Huawei Mate S kao i tehnologija izrade koja uključuje dijamantsko sečenje, CNC savijanje, nanotehnologiju i safirno sočivo učinili su da metalno kućište telefona izgleda besprekorno

 

Huawei Mate S_F

 

Profesionalna kamera za početnike i eksperte

 

Huawei Mate S poseduje profesionalnu zadnju kameru od 13 MP koja poseduje RGBW senzor, stabilizator slike, blic i nezavisni processor za kvalitetnije fotografije.

Osim toga, Mate S ima i prednju kameru od 8 MP za unapređeno iskustvo pravljenja selfie fotografija. Tehnologija očitavanja otiska prsta omogućava pravljenje “prirodnijih” selfie fotografija uz pomoć očitavanja otiska na senzoru na poleđini uređaja.

 

Režim za pravljenje profesionalnih fotoghrafija omogućava ručno podešavanje ISO, ekspozicije, balans bele boje i fokusiranja, kreiranje kolaža i fokusiranja uz pomoć blica. Crno – beli filter dizajniran je za automatsko pravljenje klasičnih fotografija.

 

Tehnologija prilagodljiva svakom okruženju

 

Huawei je obezbedio niz novih povoljnosti za korisnike Huawei Mate S modela koji su stalno u pokretu:

 

  • Uređaj uspeva da standardne funkcije snimanja podigne na viši nivo zahvaljujući pametnom snimanju. Novi dizajn hardvera radi uz pomoć tri ugrađena mikrofona sa pametnim algoritmom kako bi omogućio jasno snimanje i buku u pozadini sveo na minimum. Mikrofoni omogućavaju poboljšanu podršku hardveru za prijem uključujući: režim za snimanje intevjua (180° snimanja), režim za sastanke (snima u svim prvacima) i regularan režim.
  • Huawei Mate S podržava bežično štampanje kroz Mopria geleral protokol, uključujući više od 800 različitih štampača 16 vodećih brendova i omogućavajući štampanje gde god da se korisnik nalazi.
  • Dual SIM ili dual 4G LTE se mogu podesiti na Huawei Mate S telefonu veoma brzo, podržavajući 13 glavnih LTE frekvencija koje pokrivaju Evropu, Ameriku i region Azije i Pacifika.
  • Huawei Mate S ima odličan sistem punjenja sa 5V i 2A, koji omogućava korisniku da razgovara i do dva sata nakon samo 10 minuta punjenja.

 

Dostupnost

 

Huawei Mate S biće dostupan u više od 30 zemalja uključujući: Kinu, Francusku, Nemačku, Izrael, Japan, Španiju, Južnu Afriku, i Ujedinjene Arapske Emirate.

Standardna verzija sa 32GB ROM memorije dostupna je u titanijum sivoj ili mistik šampanj boji po ceni od 649 evra.

 

Premium verzija sa 64GB ROM memorije dostupna je u zlatnoj ili pink boji i njena cena je 699 evra.

 

 

 

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela