Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Veća produktivnost s manje ekološkog uticaja

Kako tehnologija napreduje, svakim danom zahteva veći kvalitet i više performansi koje često vode ka velikoj potrošnji energije. Srećom, kada je u pitanju izbor monitora, danas postoji širok izbor rešenja koja nude bolju izvedbu i održivost tako da potrošači mogu naći pravi monitor koji zadovoljava njihove potrebe i ekološku održivost. MMD, licencirani partner Philips monitorsa, objašnjava kako najnoviji Philips monitori pokazuju predanost kompanije okolini. Dizajnirani za održivost, ovi monitori opremljeni su širokim spektrom inovativnih karakteristika kojima se smanjuje uticaj na okolinu dok istovremeno nude kvalitet potrošaču.

 

272P7VPTKEB_ftl_rflx

 

Bolji svet započinje energetskom efikasnošću

Ključni element kod odabira ekološki prihvatljivog monitora je TCO Edge sertifikat koji se dodeljuje proizvodima koji premašuju postojane eko sheme. Korak iznad standardnih TCO zahteva, TCO Edge koristi najmanje 85 posto reciklirane plastike i 100 posto reciklirano pakovanje, energetski je efikasan i dizajniran za lako recikliranje. MMD-ova predanost razvoju low-power monitora takođe uključuje EnergyStar 7.0 standard i smart opremu uključujući PowerSensor koji koristi infracrvene signale kako bi prepoznao prisutnost osobe ispred monitora i automatski smanjio energetsku potrošnju do čak 80%. Na kraju, 0-watni prekidač smešten na pozadini monitora, omogućuje korisnicima kompletno odvajanje monitora od struje.

Pomno osmišljeno pakovanje i materijal

Dizajn Philips monitora je ekološki osvešćen, zahvaljujući tankom profilu i izuzetno laganim materijalima. Pakovanje je minimalno i 100 posto reciklirajuće. Uz to što su RoHS usklađeni, Philipsovi monitori nose EPEAT Gold sertifikat koji osigurava zaštitu ljudskog zdravlja i okoline. EPEAT program pomaže kupcima da evaluiraju monitore prema 51 ekološkom kriterijumu prema US EPA. Zlatni sertifikat predstavlja najmanje 30 posto upotrebe reciklirane plastike, što garantuje nisku upotrebu loših materijala. Nadalje, monitori su opremljeni kućištima koja ne uključuju bromirani inhibitor plamena i polivinil hlorid (PVC/BFR-free) i takođe LED display bez žive.

Visoka produktivnost susreće eko rešenja

MMD želi da pomogne potrošačima da donesu jednostavnu odluku pri kupovini proizvoda i njegovog uticaja kroz životni vek proizvoda. Zahvaljujući održivim Philips monitorima, izbor nikad nije bio lakši. Savršena kombinacija performansi i brige za okolinu odlika je novog Philips 272P7VPTKEB modela iz P7 Serije. Monitor ima 4K UHD 10-bitni ekran s PowerSensorom, koji nudi oštre prikaze i efikasne performanse. Saveznici u ekološki prihvatljivoj produktivnosti su modeli iz B7 serije koji omogućavaju kompletan portfelj rešenja za sve biznise, uključujući i Philips 240B7 24-inčni model s 16:10 WUXGA PowerSensor ekranom, koji uključuje 85 posto reciklirane plastike i PVC/BFR-free kućište  dok isporučuje briljantne performanse zahvaljujući IPS tehnologiji za pune boje i široki ugao gledanja. Philips 221B7 i 241B7 Full HD PowerSensor modeli, u rasponu od 22 do 24 inča kombinuju eko efikasan dizajn, 100 posto reciklirajuće pakovanje i impresivnu energetsku efiksnost u kombinaciji sa povećanim mogućnostima povezivanja poput SmartConnect i produktivnih karkteristika poput LOwBlue moda i Flicker-Free tehnologije. Za one koji traže veće rezolucije, Philips 272B7 i 242B7 modeli uključuju 24 i 27-inčni panel s QHD rezolucijom i obilje input/output signala bez žrtvovanja udobnosti zahvaljujući SmartErgoBase, i privatnost zahvaljujući pop-up web-kamerama.

Više informacija o Philips monitorima: www.philips.com/monitors

 

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela