Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Sjajni 4K UHD monitor od sada u veličini od 23.8 inča

MMD, vodeća tehnološka kompanija i licencirani brend partner za Philips monitore, najavljuje novi monitor sa sjajnom 4K UHD rezolucijom. Na 23.8 inča, 241P6VPJKEB monitor dopunjuje UltraClear 4K UHD liniju novim, manjim modelom. Najnoviji član porodice stiže u paketu sa inovativnim karakteristikama kao i njegovi prethodnici, s UltraClear 4K UHD, 1.074 bilion boja, 99% SRGB standardom boja, integrisanom web kamerom i mikrofonom.

 

241P6VPJKEB_3

 

Najoštrija slika ikad

Uprkos svojim manjim dimenzijama, novi monitor pruža pravi osećaj prostora na korisnikovom monitoru što duguje oštrini i jasnoći 4K rezolucije. UHD donosi četiri puta više razolucije od Full HD-a, a sa 3,840 x 2,160 piksela omogućava doživljaj gledanja do najsitnijih detalja. Time se dobija dodatni prostor ekrana u kojem korisnici mogu maksimalno uživati u svojim omiljenim sadržajima ili koristiti ga za što bolju efikasnost na poslu. Finansijski čarobnjaci, mogu videti više redova i kolumna u svojim tabelama bez gubljenja osećaja jasnoće ili rizika od umora očiju. Kreativci koji rade sa sadržajima visoke razolucije mogu videti više detalja po inču monitora ili ga povećati za bolji pregled. Mogu čak uporediti četiri dizajna i pritom zadržati ključne detalje. Geofizičari gledajući naučne slike mogu videti najsitnije detalje sa nikad većom preciznošću.

 

Albert Ulfman, Product Manager za Philips monitore EMEA u MMD-u ističe: „Novi Philips 241P6VPJKEB je jedan od prvih 23.8-inčnih 4K monitora koji je došao na tržište. On nudi neverojatnu jasnoću pregleda bez obzira na vrstu sadržaja i odličan je u kombinaciji sa Windows 10. Time pružamo svojim korisnicima prijatnije i produktivnije iskustvo gledanja na njihovim radnim stolovima.”

Boje i panel tehnologija sa odgovarajućim karakteristikama

S 4K UHD tehnologijom, ostale karakteristike monitora imaju visoko postavljenu lestvicu koju trebaju dostići. Kao i ostali 4K UHD monitori u portfoliju, najnoviji član porodice je dizajniran da pokaže snagu 4K UHD iskustva gledanja. Ako 10-bitni monitor donosi bogatu dubinu boja s 1.074 biliona boja kako bi se ostvarila glatka i prirodna reprodukcija slike bez uobičajenih prelaza i pruga. Sa više od 99% sRGB podrške, korisnici mogu računati na vernu reprodukciju većine ili svih bilion boja bez obzira na različite aplikacije i uređaje. Tehnologija panela u skladu je sa ostalim inovativnim karakteristikama zahvaljujući ekspanzivnom, širokougaonom pogledu i izuzetno velikim mogućnostima kontrasta naprednog AH-IPS ekrana koji savršeno dopunjuje osećaj prostora sa 4K UHD-om. AH-IPS je idealan i za aplikacije koje zahtevaju preciznost boja i osvetljenje tokom dužeg vremenskog perioda, kao što su obrađivanje fotografija ili grafika.

Povezivanje koje znači razliku

Osim snage 4K UHD-a, novi monitor je dizajniran sa karakteristikama koje su važne korisniku u današnjem ultra povezanom svetom. Monitor podržava MultiView kako bi se korisnici povezali i gledali slike iz dva odvojena izvora, npr. računara i televizora u isto vreme. Korisnici mogu uživati i u mobilnim sadržajima na pametnim telefonima ili putem drugih uređaja na velikom ekranu zahvaljujući MHL tehnologiji pri čemu mogu koristiti i USB 3.0 priključak za brzo punjenje baterije. Monitor takođe ima ugrađenu web kameru i mikrofon za efikasno povezivanje tokom rada na računaru.

Novi Philipsov monitor će biti dostupan od novembra po ceni od:

241P6VPJKEB 549 Eur

Više informacija o Philipsovim monitorima: www.philips.rs

 

 

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela