Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Prva srpska laboratorija za spašavanje podataka

Nakon nekoliko meseci pažljivog planiranja i razgovora sa klijentima u cilju unapređenja interakcije i lakšeg pristupa relevantnim informacijama, kompletirana je nova prezentacija prve srpske laboratorije za spašavanje podataka – Data Solutions.

 

 

spasavanje podataka novo

 

 

„Ideja nam je bila da pored prezentacije usluga spašavanja podataka, koje su nas godinama unazad učinili prepoznatljivim, korisnicima predstavimo kolekciju autorskih tekstova naše Laboratorije.
Pored tekstova o tehnologiji hard diskova ili SSD medija, kao i drugim medijima sa kojih spašavamo podatke, u Bazi znanja možete pronaći i testove najnovih uređaja (pre svega hard diskova), ali i onih koji su već neko vreme pristuni na tržištu. Tu je i naš Blog, koji je namenjen prvenstveno opštim informativnim i edukativnim temama“ – istako je direktor Data Solutions laboratorije Nikola Radenković i dodao: „Nove funkcionalnosti takođe predviđaju interakciju tako da vas pozivamo da slobodno uputite komentar na tekst ili pitanje koje će nam pomoći da upotpunimo listu često postavljanih pitanja. Omogućen je i poseban interfejs za hitne usluge, kako bi klijenti koji imaju potrebu za tom vrstom usluge, dobili najbrži mogući odgovor i reakciju naših stručnjaka“.

Očekujte da ćete na novom sajtu pored ostalog uvek moći da se informišete o svim aktuelnostima vezanim za pravilno čuvanje podataka, nove tehnologije i dostignuća iz tih oblasti, kao i propisima, zakonima, pravima i obavezama korisnika digitalnih tehnologija. Pozivam Vas da posetite www.datasolutions.rs

 

 

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela