Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Osnažite svoje zaposlene pomoću nove Canon i-Sensys X serije multifunkcijskih uređaja

Canon Europe je nedavno predstavio novu liniju jednostavnih i pristupačnih grafičkih rešenja u okviru svog konkurentnog portfolija multifunkcijskih uređaja za štampanje povezanih na cloud. Canon i-Sensys X serija je nova linija kompaktnih pametnih uređaja namenjenih malim odeljenjima malih i velikih kompanija ili samozaposlenim osobama (advokati, finansijski savetnici, konsultanti, knjigovođe). Dizajniran je da podrži sve njihove potrebe za štampanjem, digitalnom transformacijom i bezbednošću.

Serija Canon i-SENSYS-X (1)

Produktivnost i saradnja izvan kancelarije

Canon i-Sensys X serija novi je dodatak kontinuiranom pristupu kompanije Canon osnaživanju modernih hibridnih kancelarija pomoću rešenja koja pomažu firmama da postanu produktivnije. Zaposleni danas moraju da rade produktivno, da sarađuju i da osiguraju bezbedno rukovanje dokumentima sa bilo kog mesta. Bilo u kancelariji, kod kuće ili u deljenom radnom prostoru, i-Sensys X serija napravljena je da radi upravo to.

Novi kompaktni multifunkcijski uređaji deo su nedavno lansiranih hibridnih rešenja za radni prostor (Hybrid Workspace Solutions), što je ponuda prilagođenih upravljanih usluga štampe i dokumenata koja omogućavaju objedinjene procese rada između centralne kancelarije i udaljenih kancelarija. Unutar hibridnog radnog prostora firme mogu da sruše barijere između timova i da povećaju otpornost i kontinuitet poslovanja, kao i da pruže zaposlenima bolji odnos između poslovnog i privatnog života omogućavanjem neometane komunikacije i saradnje u okviru distribuiranog radnog prostora.

Više informacija je dostupno ovde: https://www.canon.rs/business-printers-and-faxes/i-sensys-x-c1127i-series/

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela