Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Odličan mobilni punjač iz Genius-a

Iz kompanije Genius na domaće tržište je stigao još jedan vrhunski punjač za mobilne uređaje, odnosno pametne telefone i tablet računare. Njegova oznaka je ECO-u306 i specifičan je po tome što značajno može da produži autonomiju baterija pametnih telefona i tableta (maksimalo do 6h), ali i po činjenici da se veoma brzi puni (već nakon sat vremena punjenja je spreman da obezbedi punu radnu autonomiju).

 

Genius ECO-u306

Poput većine mobilnih punjača na tržištu i ECO-u306 je kompletno napravljen od plastike koja se na sreću potrošača veoma lako održava i nije podložna grebanju. Genius ovaj model punjača reklamira i kao jedan od najtanjih, ali i najlakših na tržištu što ga čini ultra mobilnim, odnosno lako portabilnim rešenjem. Velika prednost ECO-u306 punjača (između ostalog) ogleda se i u tome da se odlično razume sa svim mobilnim platformama, kao i da je na tržištu dostupan u više različitih boja tako da se vizuelno lepo može uklopiti uz najrazličitije pametne telefone i tablet računare.

Za kraj priče o Genius-ovom ECO-u306 punjaču ostaje još da kažemo da je isti u svojoj klasi jedan od najboljih i cenovno najpovoljnijih zbog čega od nas dobija preporuku više! Cena (sa PDV-om): 2.440,00 dinara

Kontakt: EWE, www.ewe.rs

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela