Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Novi Philips 27 inčni flet monitor E-linije

MMD, vodeća tehnološka kompanija i brend licencirani partner  Philips monitors-a predstavlja novi 27-inčni flat monitor E-linije koji pojačava izvedbu monitora i kvalitet gledanja za mnoge i različite aktivnosti klućnih korisnika. Uz Quad HD rezoluciju, najnoviju Ultra Wide Color tehnologiju i zadivljujuć izgled, novi 276E8FJAB monitor pruža korisnicima oštre slike i bogate, živopisne boje koje podstiču kreativnost i stvaraju odlično iskustvo gledanja.

 

276E8FJB_FBAB_FJSB_ftl_rflx2

 

Povećana merila kvalitete

„Od kućnih monitora očekuje se da rade mnoštvo stvari. Korisnici ih koriste za sve, od društvenih mreža do završavanja raznih poslova, od uređivanja do produciranja videa, prenosa multimedijalnog sadržaja iz raznih izvora kao i povezivanja sa prijateljima i porodicom bilo gde u svetu.“, rekao je Artem Khomenko, product manager MMD-a za Philips monitors Europe. „Najnoviji 27-inčni flat monitor dio je opsežne linije koja je dizajnirana kako bi korisnicima pružila sve to, ali i više, povećavajući merilo kvaliteta gledanja i praktično povezivanje pružajući korisnicima sigurnost prvorazrednog brenda  po ceni koja nudi vrednosti.“

Ovaj monitor idealan je za korisnike koji traže dobre karkteristike i elegantan izgled za svoj životni prostor. Osim toga, monitor pruža korisnicima i puno više od standardnih karakteristika, kao što su izvanredne boje koju omogućavaju Ultra Wide Color tehnologija. Uz pomoć ove napredne tehnologije, monitor podržava lestvicu boja koja je sada najšira ikad – 114 posto NTSC i 132 posto sRGB baziranoj na CIE 1931 standardu koji proširuje dosadašnjih uobičajenih 72 posto NTSC i 99 posto sRGB. Ultra Wide Color tehnologija proširuje raspon vidljivih boja na ekranu što može biti jako korisno za sve aktivnosti koje zahtevaju tačan prikaz boja kao što su online kupovina ili gledanje i uređivanje slika i video materijala. Izvanredan prikaz boja dopunjuje Quad HD rezolucija od 2560 x 1440 piksela za kristalno čisto slike. Visoka izvedba širokougaonih panela podržava i visoka gustoća piksela izvora kao što su DisplayPort i HDMI kao i ekstra široki uglovi od 178 stepeni koji omogućavaju da se sadržaj na ekranu vidi iz gotovo svih uglova.

 

Karakteristike koje kvalitet čine još boljim

Philips SmartContrast i Philips SmartImage Lite tehnologije čine prikaz vizuala još boljim. Ove tehnologije analiziraju sadržaj na ekraju i automatski prilagođavaju postavke kontrasta, oštrine slike i intenzitet pozadinskog osvetljenja kako bi se prilagodilo onome što je prikazano na ekranu. Flicker-free tehnologija s druge strane smanjuje umor očiju tako što reguliše osvetljenje i smanjuje titranje ekrana za još prijatnije gledanje. U skladu sa svojom svestranošću, monitor pruža i odličan zvuk putem dva integrisana stereo zvučnika.

Tanka elegancija

Elegantan dizajn monitora čini ga idealnim modnim dodatkom svakoj sobi. Osim što ekran od ivice do ivice i ultra tanki ram čine ovaj monitor izrazito elegantnim, tanak ram omogućava i maksimizovanje područja gledanja na ekranu i tako smanjuje moguća ometanja za oči.

Novi Philips 276E8FJAB E-Line display biće dostupan u maju 2017 po ceni od 49,149.00 din. (bez PDV-a).

 

 

© 2017 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela