Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Najnoviji LOGITECH bežični miš – M560

LOGITECH je danas (17.10.2013.) predstavio novi kompaktni bežični miš koji svojim dizajnom omogućava dugotrajne sate udobnosti i produktivnosti. Bilo da ste desnoruki ili levoruki ili miša zahvatate prstima ili dlanom, novi Logitech bežični miš M560 je oblikovan za svaku ruku.

“Uvideli smo izrazitu potrebu za mišem koji može da prati naviku ljudi u njihovim dugotrajnim satima pretraživanja, listanja i kliktanja na kućnim računarima,” izjavila je Danka Prah regionalni menadžer iz Logitecha. “Bežični miš M506 olakšava brzi pristup aplikacijama i alatima koje najčešće koristite s tim da ovaj miš pruža potpuno novi nivo udobnosti prilikom svakog zahvata rukom.”

Jedna od karakteristika novog Logitech bežičnog miša M560 je taster za Windows 8 meni, smešten iza točkića, koji pruža direktan pristup funkcijama koje najčešće upotrebljavate, uključujući Apps Switch i Charms Bar. Takođe, na mišu se nalaze dva nova tastera pomoću kojih ćete se lako prebacivati između klasičnog Windows desktopa i aplikacija i novog Windows 8 interfejsa. Ove tastere je moguće prilagoditi upravo onako kako vi želite, a za to će vam pomoći preuzimanje Logitech SetPoint softvera.

slika3

Uz Logitechov ekskluzivni ultra-brzi točkić ovaj miš, takođe, nudi mogućnost lakog prebacivanja između brzine i preciznosti. U free-spinning načinu rada jednostavno ćete prolaziti kroz različite dokumente, vesti i web stranice ili sasvim precizno listati proračunske tablice, foto albume, liste pesama u normalnom načinu rada. Miš dolazi s pripadajućim Logitech Unifying prijemnikom koji je praktično nevidljiv na USB portu vašeg računara tako da ne postoji način da se izgubi ili ošteti. Preko istog prijemnika možete povezati sve kompatibilne Logitech tastature, number padove ili miševe bez zauzimanja drugih USB ulaza.

Očekuje se da se Logitech bežični miš M560 pojavi na tržištu do kraja oktobra meseca po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 30 evra.

www.logitech.com

© 2013 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela