Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Razno » NAS server vrhunskih performansi

Kompanija Thecus lanisrala je novi N4310 NAS server  visokih performansi za mala i srednja radna okruženja. Ovaj NAS server se od sličnih rešenja na tržištu izdvaja kako po visokim radnim karakteristikama, tako i po odličnoj aplikativnoj podršci i jedan je od prvih NAS servera koje je Thecus specijalno dizajnirao za domaće i regionalno tržište. Njegovu osnovu čini AMCC  1GHZ SoC procesor uparen sa 1GB DDR3 radne memorije zahvaljujući kom je moguće paralelno opsluživati veliki broj korisnika bez zastoja i ograničenja.

 

N4310

 

“Naša misija počinje sa vašim potrebama. Dodavanjem N4310 NAS servera našem već širokom asortimanu NAS proizvoda Thecus želi da nastavi da redefiniše NAS tržište.“ izjavio je Florence Shih, predsedavajući u Thecus-u. N4310 obezbeđuje raznovrsnost i funkcionalnost potrebne da se dostigne pun spektar SOHO i SMB potreba korisnika – dodao je on.”

Thecus N4310 je napravljen sa karakteristikama koje obezbeđuju praktično rešenje za one kojima je potrebno ekonomično, brzo i pouzdano skladištenje podataka:

– RAID (0,1,5,6 i JBOD)
– Privatne Cloud karakteristike
– Ugrađen FTP server
– AES Data Encryption
– Hibridni režim skladištenja za block i file-level skladišta
– Plex medijska podrška i BitTorrent klijent
– Mobilna kontrola i Media streaming preko T-OnTheGo (za Android i iOS)
– Energetski efikasan: 29.5W – Operacioni mod / 10W – Sleep mod

Thecus N4310 NAS server isporučuje sa širokom lepezom softvera, uključujući Plex Media Server, BitTorrent klijent i T-OnTheGo mobilnu podršku zahvaljujući kojoj N4310 pruža snažnu platformu za multimedijalno deljenje, Media Streaming i smartphone sinhronizaciju.

 

 

 

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela