Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Najbolji televizor u Evropi

Predstavljamo televizor koji je tokom sajma IFA u Berlinu dobio EISA nagradu za “Najbolji televizor godine u Evropi” – SONY Bravia W9 KDL-55W905A, smart televizor sa specijalnim Triluminos ekranom dijagonale 55” (139 cm).

Da podsetimo samo da jeTriluminos ekran jedinstven proizvod kompanije SONY i on daje verniji prikaz boja, tako da slika izgleda jasnije i čistije, dajući osećaj veće dubine slike. Sam dizajn televizora inspirisan je staklastim površinama kristala kvarca, a poseduje  i takozvano Inteligent Core osvetljenje koje menja boju u skladu sa izvorom sadržaja. Što se rezolucije slike tiče, u pitanju je Full HD televizor sa X-Riality PRO tehnologijom. Poseduje 4 HDMI ulaza, 3  USB priključka, integrisan Wi-Fi, aktivne 3D naočare, digitalni tjuner DVB-T2 i još mnogo toga.

slika2

Inače, pored mogućnosti gledanja 3D filmova, postoji mogućnost da smart telefon ili tablet računar koristimo ne samo kao daljinski upravljač, već i da dobijemo više informacija o sadržaju koji gledamo, a uz pomoc NFC tehnologije vrlo jednostavno, putem samo jednog dodira sadržaj sa telefona (fotografije, video zapise i drugo) možemo prebaciti i gledati na velikom ekranu televizora.

Sve u svemu radi se o Smart Televizoru vrhunskog kvaliteta, o čemu svedoči i nagrada koju je dobio za najbolji televizor ove godine u Evropi.

Više informacija o ovom tlevizoru na: http://www.sony.rs/product/tv-139-55-lcd/kdl-55w905a

 

Vladimir Bubanja

© 2013 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela