Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » HUAWEI Mate 20 Pro stigao u Srbiju

Kompanija Huawei je sinoć u Beogradu, u društvu odabranih gostiju, predstavila dugo iščekivani HUAWEI Mate 20 Pro, istaknutog člana Mate 20 serije koji predstavlja prekretnicu u domenu veštačke inteligencije i celokupne mobilne industrije.

 

Huawei Mate 20 Pro George Zhang (1)

 

Lansiranje novog dragulja jednog od lidera na tržištu mobilnih uređaja, telefona HUAWEI Mate 20 Pro, proteklo je u znaku njegovih neverovatnih karakteristika, mnoštva inovacija spakovanih u jedan džepni uređaj i opšti utisak svih poštovalaca ultimativne funkcionalnosti, izvanrednog dizajna i vrhunskog iskustva korišćenja, da je idealan telefon upravo pred njima. To je potvrdio i direktor Huawei device za region Balkana, gospodin George Zhang, koji je izjavio: „HUAWEI Mate 20 Pro je zaista poseban uređaj jer donosi novi, viši, nivo veštačke inteligencije. To znači da ovaj telefon razmišlja zajedno sa vama, olakšava vam svakodnevne zadatke i nudi čitav svet funkcionalnosti, posebno za poslovne korisnike, dok njegov dizajn sam za sebe govori gde pripada. Ponosni smo na sve što smo postigli ovim uređajem“.

 

Posebno oduševljenje nastalo je kada je gospodin Zhang najavio veliki muzički spektakl koji Huawei organizuje u beogradskoj Štark areni 22. decembra na koji će biti pozvani – svi Huawei korisnici!

„Pripremamo pravi spektakl kojim ćemo se zahvaliti našim korisnicima na poverenju i lepom odnosu koji imamo od našeg dolaska u ovu divnu zemlju“ – izjavio je George Zhang.

 

Usledilo je uživanje u zonama za testiranje različitih funkcija novog HUAWEI Mate 20 Pro telefona koje su prisutne goste ostavile bez daha. Tokom večeri je, u posebno dizajniranoj zoni, predstavljen i najnoviji HUAWEI Watch GT ručni sat koji su gosti događaja dobili mogućnost lično da testiraju i uvere se u njegove neverovatne performanse.

 

Telefone HUAWEI Mate 20 serije pokreće najsavremeniji Huawei čip Kirin 980 koji nudi poboljšane performanse i neometano korisničko iskustvo, dok dugotrajnost baterije obezbeđuju novi 40W HUAWEI SuperCharge i 15W HUAWEI bežični punjač. Matrix Camera System podrazumeva Leica sočivo ultra širokog ugla koje omogućava korisnicima ne samo da vide širi kadar, već i objekte na maloj udaljenosti, dok dizajn sa četiri tačke (tri kamere i senzorom pozicioniranim u poliranom metalnom okviru) doprinosi avangardnom izgledu uređaja. HUAWEI Mate 20 Pro je prvi pametni telefon u svetu koji omogućava korisnicima preuzimanje podataka brzinom i do 1.4Gbps, a kao izraz DNK lanca HUAWEI Mate serije, svi uređaji imaju FullView ekran sa značajnim odnosom ekrana i kućišta. Prirodni elementi oslikavaju se kroz dizajn HUAWEI Mate 20 serije, pa je tako kućište HUAWEI Mate 20 Pro zakrivljeno sa svih osam strana – zadovoljstvo za videti I držati u ruci. Telefoni HUAWEI Mate 20 serije su partner profesionalacima koji vrednuju kvalitet života, izvanredan dizajn, moćne performanse, izuzetne mogućnosti snimanja i inteligenciju sledeće generacije. Kupovinom novog Mate 20 Pro telefona kod operatera svaki kupac na poklon dobija i Watch GT.

 

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela