Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware-procesori » Stigla je nova generacija AMD EPYC 7003 serverskih procesora

Danas je AMD lansirao svoj AMD EPYC 7003 Series serverski procesor s najboljim performansama na svetu. Partneri, uključujući AWSCiscoDell TechnologiesGoogle CloudHPEMicrosoft AzureOracle Cloud InfrastructureSupermicro i drugi, najavili su trenutno usvajanje ili skoru implementaciju procesora u okviru svojih rešenja i proizvoda.

amd epyc 2

Ovim lansiranjem, AMD nastavlja da postavlja tempo inovacija za industriju data-centara, sa procesorom koji pomera granice i koji je isporučen na vreme na rastuće tržište, vođeno sve većim usvajanjem usluga cloud računarstva i ubrzavanjem digitalne transformacije preduzeća.

„Današnji dan označava važan korak na našem putu da nastavimo donositi serverska rešenja visokih performansi za kupce u EMEA. Od uvođenja AMD EPYC procesora, broj kupaca sa sedištem u EMEA, koji imaju koristi od naših rešenja povećao se šest puta sa značajnim regionalnim uvođenjem u HPC i Cloud segmente.“ – rekao je Mario Silveira, korporativni potpredsednik AMD EMEA. „Zasnovan na liderskoj arhitekturi sa vodećim performansama i modernim sigurnosnim opcijama, procesori serije EPYC™ 7003 su vrhunski izbor i nastavljaju predvoditi standard za moderni data-centar, a istovremeno omogućavaju EMEA kupcima da transformišu svoj data-centar tempom njihovog poslovanja ”

Zasnovan na AMD „Zen 3“ arhitekturi, novi procesor AMD EPYC serije 7003 nadovezuje se na inovacije uvedene sa prethodnim generacijama, kako bi isporučio serverske procesore najviših performansi za industriju. Za manje od pet godina, AMD je predstavio tri generacije AMD serverskih procesora i napravio veliki partnerski ekosistem.

Linkovi za dodatne informacije:

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela