Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware-memorije » XPG predstavlja svoj prvi DDR5 memorijski modul

XPG, sistemski provajder komponenti i perifernih uređaja za igrače, profesionalne gejmere i obožavaoce tehnologije, koji beleži brz rast, danas je predstavio DDR5 memorijski modul XPG LANCER.  XPG LANCER je XPG-ova prva DDR5 memorija za igrače. Nudi povećan protok, generiše veći protok po CPU jezgru i dostiže frekvencije do 5200 MT/s. Opremljen je i tehnologijama PMIC (Power Management Integrated Circuit) i ECC (Error Correcting Code) za poboljšane performanse i stabilnost. LANCER dolazi u kapacitetu od 16 GB.

Lancer RGB II

XPG-ova prva DDR5 memorija za igrače

XPG LANCER uvodi XPG-ove memorije za igrače u DDR5 eru. Dostižući frekvencije do 5200 MT/s, nudi značajno poboljšanje performansi za igranje i overklokovanje. Sa tehnologijom ECC (Error Correcting Code) taj modul može automatski da ispravi greške u realnom vremenu. Osim što značajno smanjuje opterećenje pri kalkulacijama za CPU, modul nudi i povećanu stabilnost i pouzdanost.

Stvoren za igrače i overklokere

Upotreba visoko-kvalitetnih integrisanih kola i štampanih pločica osigurava beskompromisne performanse i pouzdano overklokovanje, što je savršeno za igrače i overklokere. Sa podrškom za Intel XMP 3.0, korisnici mogu da overklokuju memoriju bez potrebe za ulaskom u BIOS. Nema potrebe za stalnim prilagođavanjem i finim podešavanjem parametara overklokovanja.

Lancer RGB

RGB dodir za igrače

XPG LANCER opremljen je prilagodljivim RGB osvetljenjem. Korisnici mogu da biraju između različitih efekata, ili da sinhronizuju svetlo sa omiljenom pesmom u muzičkom načinu rada. Sve ovo može da se podesi iz RGB kontrolnog softvera svih vodećih proizvođača matičnih ploča.

Serija DDR5 memorije LANCER biće dostupna sa frekvencijom od 5200 MT/s, u kapacitetu od 16 GB u formi jednokanalnog ili dvokanalnog paketa. Uskoro se očekuje i predstavljanje verzije od 6000 MT/s.

Više informacija o ovoj memoriji potražite na www.xpg.com.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela