Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware-memorije » XPG DDR4 RGB memorijski modul SPECTRIX D50 od sada sa ROG sertifikatom

XPG, sistemski provajder komponenti i perifernih uređaja za igrače, profesionalne gejmere i obožavaoce tehnologije, koji beleži brz rast, predstavio je DDR4 RGB memorijski modul SPECTRIX D50 sa sertifikatom firme ROG. DDR4 RGB memorijski modul koji je sertifikovala firma Republic of Gamers (ROG) posebno je konfigurisan za rad sa matičnim pločama ROG za beskompromisne performanse u igrama. Podržava i Intel XMP za jednostavno overklokovanje i nudi RGB osvetljenje za impresivno uživanje u igama.

P-SPECTRIX-D50-ROG-04

Performanse „plug and play“ i overklokiranje 

DDR4 RGB memorijski moduli SPECTRIX D50 sa sertifikatom firme ROG prošli su stroge ROG-ove testove overklokiranja i kompatibilnosti, osiguravajući optimalne performanse sa matičnim pločama ROG Intel DDR4. To znači da korisnici proizvoda ROG mogu da uživaju u izvrsnim performansama do 3600 MHz i 5-postotnom unapređenju takta bez straha oko kompatibilnosti. DDR4 RGB memorijski moduli SPECTRIX D50 sa sertifikatom firme ROG kompatibilni su i sa matičnim pločama koje podržavaju Intel XMP 2.0 za lako overklokiranje bez potrebe za odlaskom u BIOS.

Elegantna lepota igranja 

Za uživanje u igrama DDR4 RGB memorijski moduli SPECTRIX D50 sa sertifikatom firme ROG imaju programabilno RGB osvetljenje koje može lako da se kontroliše putem aplikacije ROG AURA SYNC. RGB osvetljenje usklađeno je sa diskretnim i elegantnim dizajnom modula kog karakterišu jednostavni obrisi i čiste linije.

Doživotna garancija

DDR4 RGB memorijski moduli SPECTRIX D50 sa sertifikatom firme ROG sastavljeni su od čipova visokog  kvaliteta pa nude maksimalan kvalitet i pouzdanost. Za dodatno ugodno korišćenje, modul dolazi sa doživotnom garancijom. DDR4 RGB memorijski moduli SPECTRIX D50 sa sertifikatom firme ROG biće dostupni u dvokanalnom kompletu (2 x 8 GB).

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela