Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Besplatna RNIDS-ova edukacija „Na klik do kupca“ u Subotici

Prva ovogodišnja jednodnevna besplatna edukacija „Na klik do kupca“ biće održana 20. februara u Subotici. Skup organizuje Fondacija „Registar nacionalnog internet domena Srbije“ (RNIDS) u saradnji sa lokalnim partnerima:NordNet-om i Tippnet-om, ovlašćenim registrima RNIDS-a, kao i Regionalnom privrednom komorom Severnobačkog upravnog okruga. Edukacija će biti održana u prostorijama RPK, Senćanski put 15/II, u periodu od 10.00 do 14.00 sati.

Predstavnici mikro, malih i srednjih preduzeća, kao i ostali zainteresovani korisnici interneta iz Subotice i okoline, imaće prilike da se kroz četiri predavanja upoznaju sa osnovnim internet znanjima bitnim za male biznise u Srbiji.

 

Edukacija Subotica RNIDS 20.02.2019 -792x446

 

Digitalna transformacija i primena u poslovanju

Ivana Ćirković je konsultant sa desetogodišnjim iskustvom iz oblasti digitalnog marketinga i PR-a, internacionalni predavač i sertifikovani trener svetske Digital Communication Network organizacije. Takođe, aktivni je član lokalne i svetske WordPress zajednice, kao i jedan od organizatora Konferencije „WordCamp Europe“ u Beogradu.

Njeno predavanje odgovara na pitanje šta je digitalna transformacija, možemo li je izbeći i na koje načine utiče na današnje poslovanje. Učesnici će saznati više o tome šta digitalna transformacija nije, a šta jeste; koji su ključni elementi; koji su primeri dobre prakse iz kojih se mogu izvući pouke i, možda, primeniti u lokalu.

Pravilan poslovni nastup na Internetu

Predrag Milićević je rukovodilac Sektora marketinga i komunikacija RNIDS-a u kom već sedam godina promoviše proizvode koji nemaju ni veličinu, ni oblik, ni boju, ni miris, ni ukus, ni težinu… koji su u potpunosti nevidljivi i neopipljivi, a bez kojih bi naš svakodnevni život izgledao sasvim drugačije.

Na internetu se otvaraju neslućene mogućnosti, ali i mnogi izazovi. Svaki korak, dobar ili pogrešan, vidljiv je globalno, zato svaki treba pažljivo odmeriti. Predavanje će dati odgovore na brojna pitanja: Kako pravilno biti prisutan na Internetu? Zašto kažete „moje“ kad mislite na tuđe? Gde leži opasnost? Kakav je pogled na internet iz ugla Gugla? Na šta obratiti pažnju prilikom izbora naziva domena? Šta se dešava sa biznisom kad njegov domen više nije njegov?

Bezbednost kao osnov uspešnog internet poslovanja

Aleksandar Kostadinović se radom u IT-u i predavanjima iz različitih IT oblasti bavi od 1997. godine. Tokom karijere je stekao više sertifikata, a od formalnog obrazovanja poseduje diplomu MSc iz oblasti bezbednosti računarskih sistema. Trenutno radi kao sistem administrator u RNIDS-u predaje na IT Akademiji.

Tema predavanja je bezbednost elektronskog poslovanja i kakva je uloga internet domena u tome: kojim alatima na internetu se može otkriti prevara i koliko je bezbedno prisustvo na Internetu bitno za bezbednost vlastitih klijenata; zašto je bitno imati svoj domen umesto generičkog u adresi e-pošte i kako to utiče na bezbednost komunikacije sa klijentima.

Kako da preusmerite internet saobraćaj u svoju kasu

Dijana Milutinović, formalno obrazovana kao novinar i komunikolog, već skoro deset godina plovi u vodama različitih industrija u istom čamcu – marketingu. Od nedavno na poziciji saradnice za marketing i komunikacije RNIDS-a, dobila je priliku da upravljanjem digitalnim kanalima Fondacije pokaže svoje znanje i umeće u plaćenom i neplaćenom skretanju pažnje na ono što je Fondaciji bitno.

Kuda se kreće vaš kupac kada startuje internet mašinu, kroz koji prozor gleda dok vozi, da li prati znakove pored puta, pa svrati da napravi pauzu. Kuda putuju vaši kupci širom Interneta, gde vam se putevi mogu ukrstiti i kako na semaforu uključiti crveno svetlo baš pred vašim prodavnicom. O dostupnim alatima, procesima i principima oglašavanja, privlačenju i zadržavanju kupca na Internetu biće reči u ovoj prezentaciji.

Prijavljivanje posetilaca edukacije

Svi zainteresovani za prisustvo na predavanjima mogu da se prijave najkasnije do 19. februara popunjavanjem ovog formulara.

Edukacija je besplatna, ali je prijavljivanje obavezno zbog ograničenog broja mesta.

 

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela