Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IP televizija » Nova „srećna“ smart platforma

Poslednjih godina, svetski trend u pružanju usluga prenosa video sadržaja u potpunosti je orijentisan na takozvane streaming aplikacije, kao zamenu za klasičan model preuzimanja TV signala putem kabla ili broadband internet konekcije, a koji je uslovljavao izbor provajdera TV usluga u odnosu na kućnu internet uslugu koju korisnik ima.

Na tom talasu razvoja nastale su aplikacije kao HULU, NETFLIX, AMAZON PRIME, RAKUTEN TV i slično. Paralelno sa razvojem tih aplikacija, razvijaju se i uređaji kao što su SMART televizori ili SMART SetTopBox-ovi, koji omogućavaju korišćenje ovih aplikacija. Međutim, pokazalo se da su Srbija i region malo tržište da bi kompanije Apple ili Roku svoje uređaje prilagođavale ovom podneblju.

Laki 1

Prateći ove trendove, Orion telekom je prepoznao potrebu da domaćem tržištu ponudi aplikacije i uređaje koji će cenom i kvalitetom zadovoljiti njegove potrebe.

Prvi korak na tom putu je bila Orion TV aplikacija, koja već godinama važi za najbolju TV streaming aplikaciju za mobilne telefone u regionu.

Uspeh koji je postignut sa Orion TV aplikacijom pokazao je da je naše tržište svakako spremno za tehnološku revoluciju i da će SMART gedžeti postati naša realnost, pa je sledeći nivo dostignut nakon višemesečnog zajedničkog rada kompanija Orion telekom i MakeTV na SMART SetTopBox projektu.

Nakon što su SMART SetTopBox uređaji sa originalnom platformom i prilagođenom Orion TV aplikacijom naišli na odličan prijem kod korisnika Orion telekom interneta, nastavljen je rad na razvoju proizvoda koji možemo ponuditi i korisnicima na kućnoj internet mreži bilo kog provajdera.

Tako je nastao LAKI!

laki_logo

LAKI je krovno ime za sve SMART proizvode koji sadrže ovu originalnu platformu.

LAKI platforma sadrži:

  • Orion TV aplikaciju
  • YouTube aplikaciju
  • Vremensku prognozu
  • Internet pretraživač
  • VLC player
  • PLEX aplikaciju
  • Video igre

LAKI platforma omogućava:

  • Bežično povezivanje sa ruterom
  • Podešavanje kvaliteta slike i zvuka
  • Postavljanje Screen Saver-a i Sleep mode-a

U planu je proširenje dostupnih aplikacija, kao i kreiranje sopstvenog APP store-a sa mogućnošću izbora aplikacija, a sva unapređenja će biti dostupna kupcima uređaja kroz update platforme.

LAKI UREĐAJI

LAKI uređajima se zadovoljavaju potrebe svih članova porodice. I onih koji žele da gledaju linearnu televiziju, onih koji bi da pogledaju vremensku prognozu ili vesti i onih najmlađih koji ovakve uređaje mogu da koriste za igranje igrica.

LAKI Box

LAKI Box uređaj je SMART SetTopBox  koji omogućava korisniku da svaki televizor pretvori u SMART TV.

Ne traži od vas ugovornu obavezu i lako je prenosiv, pošto radi na bilo kojoj Internet mreži.

Izdvajamo i AIR MOUSE dodatak na LAKI Box daljinskom upravljaču, koji bitno olakšava navigaciju.

Cena ovog uređaja, u promo periodu, je izuzetno povoljna i iznosi svega 3.888,00 dinara sa PDV-om. Tokom trajanja promo perioda, kupljeni LAKI Box uređaj dolazi sa 3 meseca gratis osnovne pretplate za Orion TV aplikaciju, a za prve korisnike čak i sa svim doplatnim paketima kanala za OrionTV aplikaciju.

Nakon isteka promotivnog perioda, dostupni su PRIPEJD paketi kanala.

laki 2

LAKI TV

LAKI TV  je SMART FULL HD televizor u dve veličine: 32“ i 40“.
LAKI TV omogućava korisniku da, uz samo jedan daljinac i samo jedan kabl (za struju), koristi sve instalirane aplikacije i servise. Ne traži od vas ugovornu obavezu i radi na bilo kojoj Internet mreži.

Cena LAKI televizora u promo periodu:

za TV 32” je 16.888,00 dinara sa PDV-om.

za TV 40” je 24.888,00 dinara sa PDV-om.

Tokom trajanja promo perioda, kupljeni LAKI televizor dolazi sa 3 meseca gratis osnovne pretplate za OrionTV aplikaciju, a za prve korisnike čak i sa svim doplatnim paketima kanala za OrionTV aplikaciju.

Nakon isteka promotivnog perioda, dostupni su PRIPEJD paketi kanala.

laki 3

 

Više detalja o LAKI platformi i ponudi na: https://laki.eu/

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela