Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Uskoro stižu Galaxy A12 i Galaxy A02s – premijum telefoni po odličnim cenama

Kompanija Samsung Electronics predstavila je Galaxy A12 i Galaxy A02s – nove pametne telefone za 2021. godinu. Oba telefona dolaze sa izrazito dugotrajnom baterijom, višestrukim sistemom kamera i velikim displejem, doprinoseći još većoj raznolikosti A serije i nudeći korisnicima poslednje inovacije po odličnim cenama.

 

Snažnija baterija za duže korišćenje uređaja

Galaxy A02s i A12 pružaju izuzetno gledalačko iskustvo sa HD+ Infinity-V displejem od 6.5 inča. Pored toga, snažna baterija od 5,000mAh omogućava uzastopno gledanje i po nekoliko epizoda omiljene serije bez prekida, dok brzi punjač od 15W osigurava da će se baterija napuniti u najkraćem mogućem roku.

 

Galaxy A12_1

 

Moćne kamere za beleženje omiljenih trenutaka

Ovi uređaji dolaze sa moćnim kamerama koje fotografisanje i snimanje čine lakšim nego ikada pre. Galaxy A02s poseduje glavnu kameru od 13MP, dok ona na A12 modelu ima 48MP, kao i ultra široku kameru od 5MP. Telefoni imaju i dubinski senzor od 2MP, odličan za fokusiranje detalja, kao i makro senzor iste rezolucije, koji dodatno obogaćuje svaki snimak.

 

Dizajn koji se ističe

Oba modela dolaze sa elegantno dizajniranim kućištem, prijatnim za držanje u ruci, uz matirani završni sloj na zadnjoj strani telefona. Galaxy A12 i A02s biće dostupni u beloj i crnoj boji, dok A12 takođe ima i plavu verziju, kao i podršku Samsung Knox bezbednosne platforme, uz čitač otiska prsta sa strane.

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela