Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Upoznajte novi Moto G8 i počnite da pravite izuzetne fotografije – od ultra-zumiranih do ultra-širokih!

Napravite savršenu fotografiju bez obzira na to gde se nalazite uz pomoć svestranog AI kamera sistema na novom Motorola G8 telefonu. Fotografije će biti oštre čak i kada ih pravite u uslovima lošeg osvetljenja, zahvaljujući 16MP glavnoj kameri sa brzim fokusom.

Za široke panoramske fotografije, ili kada želite da uhvatite što više akcije kada ste na nekom sportskom događaju – sada to i možete jer vam širokougaoni objektiv dozvoljava da u jedan kadar stavite 4x puta više stvari.

Posebna Macro Vision kamera će vas približiti i do 5 puta više onome što slikate u poređenju sa standardnim objektivima kako biste zabeležili baš svaki detalj.

 

Motorola G8 Neon Blue1

 

Moto G8 dolazi sa baterijom kapaciteta 4.000mAh kako biste bez ikakvih problema mogli da ga koristite ceo dan bez obzira na vaše potrebe i bez dodatnog punjenja. Slobodno ostavite svoj rezervni punjač kod kuće i uživajte u danu, jer je Moto G8 dizajniran da vam nakon jednog punjenja pruži 40 sati korišćenja i dan bez ikakvih briga.

Novi Motorola G8 telefon donosi i vrhunsku zabavu u pokretu. Sav vaš omiljeni sadržaj će izgledati i zvučati bolje nego ikada na njegovom 6.4-inčnom HD+ Max Vision displeju i moćnim zvučnicima.

Sve ove napredne opcije podržava 4GB RAM-a i Qualcomm Snapdragon 665 osmojezgarni procesor koji poseduje napredne AI funkcije kako bi performanse podigao na potpuno novi nivo. Sve ovo vam omogućava bolje gejming performanse i unapređene opcije kamere, ali i unapređenu bezbednost.

Za sve vaše omiljene aplikacije, muziku, filmove i fotografije na raspolaganju imate 64GB interne memorije koje uz pomoć SD kartice možete da proširite do 512GB.

Moto G8 dolazi i sa ekskluzivnim Moto Experiences funkcijama i novom opcijom. Ovaj poseban softver vaše gejming iskustvo podiže na maksimum i dozvoljava vam da potpuno uronite u omiljene igre, tako što blokira sve ono što može da vam poremeti koncentraciju ili skrene pažnju.

Uređaj poseduje i dizajn koji odbija vodu kako bi telefon bio zaštićen i spolja i iznutra, a koristi ultra-čistu verziju Androida 10 koja nije opterećena nepotrebnim aplikacijama koje ga usporavaju.

Dostupnost i cena

Moto G8 je od danas dostupan u Brazilu, a narednih nedelja stiže u Srbiju, Evropu, Južnu Ameriku, Aziju i Australiju. Cena Motorola G8 uređaja u Srbiji iznosiće 27.990 rsd. Za sve dodatne informacije o ceni i specifikacijama posetite naš sajt https://www.motorola.com/rs/ ili kontaktirajte predstavnike za medije kompanije Motorola.

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela