Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Upoznajte Motorolu g9 power: Neverovatne kamere, impresivno trajanje baterije i izuzetan displej

Motorola je maksimalno iskoristila godine stečenog znanja u srednjoj klasi telefona kako bi stvorila moćan nov uređaj koji će se u njoj definitivno izdvojiti jer vam daje sve ono što vam je potrebno, po nižoj ceni. Ako želite najveću bateriju koju smo ikada ponudili u jednom Motorola telefonu, i koja će trajati danima, kao i vodeću kameru u klasi i izuzetan displej, sada sve to imate u jednom uređaju.

Predstavljamo vam Motorola g9 power, moćan novi uređaj u Motorola g porodici koji isporučuje funkcije naredne generacije koje vam dozvoljavaju da delite vaše jedinstvene priče i uživate u svojim strastima, a da pritom niste uskraćeni za impresivnu kameru i displej.

 

moto g9 power_BasicPack_Metallic Sage_FrontsideDynLeft (1)

 

Želite energiju koja traje danima. Sada je imate. Predstavljamo vam Motorolu g9 power.

Motorola g9 power poseduje kamere visokih performansi i kvalitet displeja za kojim korisnici žude – a sve to je upareno sa najvećom baterijom koju je Motorola ikada stavila u jedan svoj telefon i koja pruža do 60 sati korišćenja.

Impresivna 6.000mAh baterija dozvoljava vam da iskusite izuzetnu slobodu koju pružaju dani korišćenja nakon samo jednog punjenja, bez potrebe za dodatnim napajanjem. Sa Motorola g9 power modelom možete duže da ostanete na video pozivima, gledate više omiljenih filmova i serija i uživate u putovanju bez dodatnog punjenja.

Po prvi put u power linije Motorola g porodice, dodali smo i 64MP senzor ultra-visoke rezolucije koji pruža izuzetnu jasnoću i preciznost boja. Quad Pixel tehnologija stara se da svaka slika ispadne oštro i svetlo, bez obzira na okruženje zahvaljujući 4x većoj osetljivosti na svetlo. Učinite da svakodnevne fotografije izgledaju kao profesionalne sa dubinskim senzorom i zabeležite i najsitnije detalje, koji bi vam inače promakli, pomoću posebne Macro Vision kamere koja će vas 4x više približiti svemu što slikate. Bilo da je u pitanju intrigantan cvet ili unutrašnjost sata, približite se do razdaljine od 2.5cm za najdetaljniju fotografiju koju ste do sada zabeležili. Prednja 16MP selfi kamera sa Quad Pixel tehnologijom stara se i da vaši selfiji svaki put budu savršeni za Instagram.

Vaš omiljeni sadržaj će izgledati bolje nego ikada pre na velikom 6.8-inčnom Max Vision HD+ displeju koji nudi savršeni prikaz slika, bez obzira na to šta gledate. Bilo da ste u kontaktu sa voljenim osobama ili pravite fotografije sa kamera sistemom visokih performansi, moćićete da uživate u izuzetnim performansama koje donosi the Snapdragon 662 mobile platforma. Sa 4GB RAM-a i 128GB ugrađene interne memorije, imate prostora i snage za multitasking i lako se prebacujete između omiljenih filmova, pesama, aplikacija i igrica.

Još više korisnih inovacija

Motorola uvek stremi ka tome da u svoje uređaje uključuje hardverske i softverske funkcije koje će učiniti da vaše vreme provedeno sa telefonom bude prijatno i bez ikavog napora. Redizajnirana aplikacija za kameru vam sada na dohvat ruke stavlja najkorišćenije opcije koje su smeštene na dnu ekrana i koje vam omogućavaju da lakše i znatno intuitivnije pravite vaše najbolje fotografije do sada. Svaki vaš video zasijaće zahvaljujući novim funkcijama kao što je spot colour, koja vam dozvoljava da u kadru zadržite određene boje, dok je sve ostalo u crno-beloj boji.

Specijalan Google Assistant taster sa strane uređaja pomoćiće vam da brzo pronađete odgovore i završite svoje poslove prostim korišćenjem glasa. A možete i da se oslonite na Motorolu znajući da će nastaviti da vam pruža najčistiju verziju Android operativnog sistema – bez nezgrapnih softverskih skinova ili duplih aplikacija. Uz Motorolu g9 power na raspolaganju imate gotovo fabrički Android 10.

Motorola g9 power dolazi i sa My UX funkcijom koja uključuje Moto Experiences funkcije koje korisnici vole, ali i sa novim prilagodljivim funkcijama koja će muziku, video snimke i igre podići na nov nivo zahvaljujući posebnim funkcijama i naprednim kontrolama. Čak možete da stvarate sopstvene teme za telefon birajući između jedinstvenih fontova, boja i oblika i ikona – kako bi vaš telefon zaista bio samo vaš i jedan u milion.

Sa novim Motorola g9 power smartfonom bićete još opremljeniji da delite ideje i proširujete ono što je moguće. Motorola g9 power: Želite? Dobili ste.

Dostupnost

Motorola g9 power u Srbiji će biti dostupna od sredine decembra po ceni od 26.990 rsd.

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela