Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » U junu stiže realme 11 Pro serija, podržana Samsung ISOCELL HP3 SuperZoom senzorom

realme, najbrže rastući brend pametnih telefona na svetu, danas je na događaju o inovacijama u mobilnoj fotografiji u Njujorku, organizovanim u saradnji sa kompanijom Samsung Electronics, potvrdio da će realme 11 Pro serija uskoro stići na globalno tržište. Serija je već lansirana u Kini 10. maja, a posebnu pažnju u Evropi privukla je 200MP OIS SuperZoom kamera. Francis Wong, izvršni direktor kompanije realme Europe, potvrdio je da će realme 11 Pro+ 5G i realme 11 Pro 5G biti dostupni u Evropi u junu.

 

realme 11 Pro plus cena

 

Neke od glavnih funkcija realme 11 Pro+ 5G kamere koje su predstavljene tokom događaja:

Nadograđeni Samsung ISOCELL HP3 SuperZoom senzor: realme 11 Pro+ 5G ponosi se 200MP OIS SuperZoom kamerom koja je vodeća za realme u ovoj godini. Kamera od 200MP na realme 11 Pro+ 5G bazira se na nadograđenom Samsung ISOCELL HP3 SuperZoom sistemu, sa senzorom veličine do 1/1.4 inča, veličinom piksela od 2.24μm i otvorom blende f/1.69, što su konfiguracije flagship modela u istom cenovnom rangu – ogroman napredak u odnosu na ostale koji još uvek koriste IMX766 senzor.

Prvi u industriji sa 4x optički Zum: Zahvaljujući tehnologiji zumiranja unutar senzora, realme 11 Pro+ 5G može podržavati 2x/4x optički režim zumiranja. Ovo omogućava prebacivanje senzora između različitih režima slike kako bi se postigao isti broj stvarnih piksela u različitim fokalnim segmentima, a pri čemu se dobija veća sloboda kompozicije fotografije i jasni snimci izdaleka i izbliza. Kao rezultat toga, realme 11 Pro+ 5G je prvi mobilni telefon u industriji koji je opremljen 4x optičkim zumom, a rezolucija slike je 242% veća u odnosu na slične proizvode.

Dodatne funkcije kamere koje treba istražiti: realme 11 Pro serija poseduje i interesantne funkcije kamere poput Super Group Portrait i One Take, koje se koriste za inteligentnu kompoziciju uz pomoć AI algoritma, a kako bi se generisalo više „najboljih“ fotografija odjednom.

Seongwook Song, lider tima za arhitekturu senzora u kompaniji Samsung Electronics, na događaju je izjavio: „Sa realme 11 Pro+ 5G smo uzbuđeni i sa nestrpljenjem očekujemo rezultate ove bliske saradnje između Samsunga i realme-a, kako bismo maksimalno iskoristili potencijal 200MP senzora slike.“

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela