Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Stiže LG G5

Kompanija LG Electronics (LG) će svoj željno očekivani modularni smart telefon G5 konačno plasirati na globalno tržište. Ovaj telefon dostupan je od juče u Južnoj Koreji, uskoro će biti i u Sjedinjenim Američkim Državama, zemljama Evrope, Azije i Bliskog Istoka, a u Srbiju se očekuje da stigne u drugoj polovini aprila.

 

LG G5_graficki korisnicki interfejs_Fotografija_2

 

Predstavljen na MWC sajmu prošlog meseca u Barseloni, LG G5 je smart telefon koji spaja najsavremeniju tehnologiju i pažljivo dizajnirane karakteristike koje pružaju najbolje korisničko iskustvo. Ovaj uređaj već je osvojio rekordne 33 nagrade, uključujući i ovogodišnju GSMA Glomo nagradu za najbolji novi smart telefon.

 

„Od samog predstavljanja na MWC sajmu, LG G5 & Friends uređaji bili su predmet mašte mnogobrojnih korisnika širom sveta. O modularnosti se govorilo godinama, ali niko do sada nije uspeo da je pruži običnim korisnicima, zato smo jako uzbuđeni što možemo da preuzmemo zasluge za to,“ izjavio je Juno Cho, izvršni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communication.

 

Neke od karakteristika G5 telefona su i dve prednje kamere sa različitim objektivima, jedan širine 78 stepeni i drugi 135 stepeni širine, zatim Always-on ekran, koji pruža notifikacije i podatke o vremenu i datumu, bez paljenja ekrana, Dolby Digital Plus, kao i 7.1-kanalni sistem zvučnika koji omogućava bioskopski zvuk, bez pozadinske buke.

 

LG je pojednostavio grafički korisnički interfejs jednostavnim izgledom, primenjujući svetliju kombinaciju boja i poluprovidni efekat zamućenja. Osim toga, animacije i efekti su sinhronizovani tako da u svakom trenutku pružaju zabavno i prijatno iskustvo kao što se može videti na linku: https://www.youtube.com/watch?v=WqJvMtkmyZI&feature=youtu.be.

 

Uređaji iz portfolia dodatne opreme, LG Friends, biće dostupni na određenim tržištima, i to odmah nakon dolaska G5 telefona, ili ubrzo nakon:

• CAM plus
• Hi-Fi Plus sa B&O Play
(sa torbicom)
• 360 VR
• 360 CAM (
sa futrolom)
• Roling Bot
• TONE Platinum
• H3
by B&O Play

 

 

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela