Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Polarotor na IFA 2016 – Huawei P9 je sada dostupan u crvenoj i plavoj boji

Huawei poslovna grupa za robu široke potrošnje danas je objavila da je njihov nagrađivani pametni telefon Huawei P9 sada dostupan u dve nove boje: crvenoj i plavoj. Inspirisan dramatičnim i raznobojnim svetom Pop Art pokreta, ove žive boje odražavaju strast i glamur sveta mode. Vrhunski rezultat je prelepo dizajnirani telefon impozantnih karateristika, ratni poklič svih umetnika i pionira i neizostavni deo Vašeg omiljenog modnog detalja.

Huawei P9, proizvod vrhunske tehnologije, u crvenoj i plavoj boji, za koje se predviđa da će dominirati modnom pistom 2016/17, je spektakularan pametni telefon za one koji nisu samo deo gomile, već je definišu. Harmonija dizajna i tehnologije, vodeći u svetu mode, stila i umetnosti, mogu sada i da fotografišu i da stvaraju nove trendove u 2017. Kućište, usled posebnog procesa poliranja i dodatne zaštite preko metala, je prava igra svetlosti. Rezultat je neverovanto prelivanje boja pod različitim svetlom.

huavei p9 plava crvenaGlory Zhang, viši izvršni rukovodilac Huawei poslovne grupe za robu široke potrošnje, opisuje inspiraciju novih boja: “Crvena i plava su dve vizuleno ekstremne boje za umetnike, dve vrste karakternih osobina ili dva suprotna raspoloženja. Crvena je boja strasti i vatre, odiše poverenjem i mladošću i izražava vitalnost sveta mode. S druge strane, plava je boja klasične elegancije i stila i danas je još uvek popularna u svetskim modnim krugovima. Hrabro suprostavljanje crvene i plave je borba vatra i leda: sva strast i glamur sveta mode inspirisan je sudarom ovih elemenata. U kombinaciji sa složenim zaobljenim dizajnom “nova” serije ove boje govore – hrabrost, stil i dinamičnost i daju umentnicima i pionirima među nama novi nivo izbora i stila.”

Inovativna 12MP kamera sa dvostrukim objektivom, proizvedena je u saradnji sa proslavljenim brendom Leica Camera i obezbeđuje fotografisanje svakog detalja. Rezultat je pametni telefon koji omogućava da se dopuni vizija kreatora sveta mode i kulture. Vanserijski brzi auto fokus znači da ni jedan trenutak nije izgubljen, a magija večernjih emisija i posle zabave se mogu snimiti u svom njihovom glamuru uz superiornu funkcionalnost kamere pod slabim svetlom.

P9 je sada dostupan u šest boja: u plavoj i crvenoj, koje su se pridružile ružičasto zlatnoj, zlatnoj, sivoj i srebrnoj.

IFA 2016, Berlin, je objavilo brojne uzbudljive novine Huawei poslovne grupe za robu široke potrošnje. Huawei nova serija pametnih telefona prkosi očekivanjima beskompromisno pomirivši stil i funkcionalnost. Izvanredan MediaPad je praznik za Vaša čula, može se pohvaliti najvećim odnosom ekrana i kućišta na tržištu i unapređenim dualnim stereo Harman/Kardon zvučnicima uz koje imate savršen doživljaj dok gledate omiljene filmove i serije, dok ste u pokretu ili dok preslušavate omiljene melodije zvukom vrhunskog kvaliteta.

Cena:

Huwei P9 u crvenoj/plavoj boji €549

Huawei P9 ključne karatkeristike:

  • 5.2 inch full HD ekran P9-tke koristi 96%  spektar boja holivudskih filmova,
  • 12MP kamera sa dualnim objektivom i RGB i BW senzorima, kao i laserskim podešavanjem objektiva. Kamera je 200% osetljivija nego prethodne i obezbeđuje 300% više detalja
  • P9 ima poslednji Huawei Kirin 955 čipset, baziran na TSMC 16nm FinFET Plus tehnologiji. Preformanse centralnog procesora je 100% brža nego kod P8, a 3D grafika je poboljšana za 125%
  • P9 Android Marshmallow 6.0 koristi Huawei Emition UI 4,1 obezbeđujući na stotine novih iskustava i poboljšanja korisnicima.
  • P9 podržava najnoviju USB  tip C konektor tehnologiju.

Efikasni konferencijski razgovori

P9 ima “Super Hands-Free 3.0” tehnologiju, koja omogućava korišćenje hands-free na raznim lokacijama. Bez obzira da li ste u kolima, sali za sastanke ili na bučnoj zabavi, možete uživati u jasnim razgovorima i do tri metara udaljenosti. Sa 120-to stepenim opsegom hvatanja zvuka i režimom usmerenog smanjenja buke, konferencijski razgovori su jasniji nego ikada, gde god da se nalazite.

Povezan sa celim svetom

P9 ima ugrađenu dual-SIM opciju, dual stanje mirovanja i dual povezivanje. Podržava 33 frekvencija u više od 100 zemalja, LTE (Cat 6) i brzinu do 300Mbps, što čini P9 svetskim pametnim telefonom za korisnike koji su često na putu.

O Huawei poslovnoj grupi za robu široke potrošnje

Huawei proizvodi i usluge su dostupne u više od 170 zemalja i njihove proizvode koristi trećina svetskog stanovništva. Huawei je na trećem mestu u svetu po distribuciji i prodaji mobilnih telefona u 2014. godini. Otvoreno je šesnaest centara istraživanja i razvoja u Americi, Nemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei poslovna grupa za robu široke potrošnje je jedna od Huawei-ove tri poslovne jedinice i bavi se pametnim telefonima, mobilnim uređajima, kućnim uređajima i cloud servisima. Huawei-eva svetska mreža se zasniva na dvadesetogodišnjem iskustvu na tržištu komunikacionih tehnologija i posvećena je pružanju najnovijih tehnološki dostignuća potrošačima širom sveta

Za više informacija posetite web stranicu: http://consumer.huawei.com

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela