Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Pogledajte koje sve nove funkcije kamere donosi Motorola edge 20 pro

Najnoviji Motorolin premijum telefon edge 20 pro može da zabeleži neverovatne detalje sa izuzetne daljine zahvaljujući novom optičkom zumu visoke rezolucije koji ide do 50X.

Nova generacija Motorola edge porodice nastavlja da evoluira zajedno sa svojim korisnicima zbog čega novi telefoni donose napredne funkcije koje ljudima daju tehnologiju uz pomoć koje mogu da oslobode svoju kreativnost. Motorola se posebno fokusirala na unapređenje kamere na svim modelima unutar edge 20 porodice, pošto se korisnici sve više i više oslanjaju na kamere njihovih smartfona. Svi uređaji unutar edge 20 porodice poseduju 108MP glavnu kameru sa Ultra Pixel tehnologijom kako bi isporučili neverovatno oštre i svetle fotografije, čak i u najizazovnijim svetlosnim uslovima zahvaljujući 9X većim ultra pikselima – a samim tim i 9X većom osetljivošću na svetlo.

Motorola edge 20 pro, edge 20 i edge 20 lite će vam takođe pomoći da maksimalno iskoristite svaki trenutak zahvaljujući ultraširokom objektivu koji dozvoljava da u kadar stavite 4X više prizora koji želite da slikate. Ugrađeni MacroVision dovešće vas 5X bliže subjektu koji slikate, do blizine od čak 3cm kako biste mogli da zabeležite sve najsitnije i najfinije detalje uz veću oštrinu.

Snimajte video u 4K rezoluciji i pravite selfije savršene za Instagram po danu i noći sa prednjom 32MP kamerom. Quad Pixel tehnologija nudi 4X veću osetljivost na svetlo, a sa novim funkcijama koje automatski podešavaju ekspoziciju i ulepšavaju vaš ten, uvek ćete izgledati savršeno.

 

Foto1

 

Zoom kamera u periskop stilu

Motorola edge 20 pro poseduje Motorolin prvi telefoto objektiv u periskop stilu. U pitanju je nešto što se retko viđa u ovoj klasi jer je rezervisano za mnogo skuplje telefone. Periskop objektiv „savija“ svetlost pod uglom od 90 stepeni za superiornu jasnoću sa 5 puta veće distance. Kako bi dostigla ovaj optički zum visoke rezolucije, potrebno je da se kamera fokusira na veću daljinu. Kako bi postigla ovo, svi elementi objektiva moraju da budu više razdvojeni od kamera modula.

U normalnim okolnostima, kamera bi zbog ovog morala da viri iz telefona, međutim, zahvaljujući novoj tehnologiji pod imenom „folded optics“, kamera je postavljena bočno unutar telefona i koristi prizmu kako bi „savila“ svetlost pod uglom od 90 stepeni. Na ovaj način se dobija znatno više prostora za razdvajanje elemenata objektiva, i kamera dozvoljava korisnicima da se fokusiraju na još udaljenije stvari kada slikaju.

Unapređen zoom kvalitet

Drhtanje ruku ne mora da nužno znači i pravljenje mutnih i neoštrih fotografija. Optička stabilizacija slike (OIS) na zoom kameri automatski kompenzuje podrhtavanje i sprečava stvaranje neoštrih slika. Čak i kada koristite veliki zum, jasnoća i detalji će biti tu. Optički zum takođe povećava kvalitet digitalnog zuma kako biste mogli da zumirate bliže, bez gubljenja kvaliteta.

Intuitivni Zoom UI

Kada zum pređe 10X, novi zoom korisnički interfejs otvara mali prozor koji zadržava šire polje gledanja, kako ne biste izgubili poziciju kamere tokom dugog digitalnog zuma. Ovaj zoom takođe koristi tehniku eletronske stabilizacije kako bi smanjio prirodno podrhtavanje do kog dolazi kada je telefon u vašoj ruci.

Motorola edge 20 pro

Motorola edge 20 pro donosi 50X Super Zoom kako biste mogli da zabeležite detalje sa neverovatne daljine uz izuzetnu oštrinu. Tu je i nova 108MP glavna kamera za unapređen kvalitet fotografija, u pitanju je jedan od najvećih kamera senzora ikada sa 1/1.5“ optičkim formatom. Još jedan novitet jeste i snimanje u neverovatnoj 8K rezoluciji za filmski kvalitet videa.

Motorola edge 20

Budite spremni za svaki životni trenutak, bilo da se on dešava u daljini ili odmah do vas uz Motorolu edge 20. Pravite fotografije i video visoke rezolucije uz Ultra Pixel tehnologiju i 30x Super Zoom.

Snimajte kristalno čiste fotografije sa 3x veće udaljenosti uz poseban telefoto objektiv. Uz optički zum visoke rezolucije, možete da se fokusirate na udaljene prizore bez gubljenja jasnoće, ili odete još dalje uz 30X Super Zoom.

Ali to nije sve…

Motorola nastavlja da predstavlja nove alate i funkcije koje pravljenje vaših najboljih fotografja čine lakšim nego ikada pre.

Audio Zoom koristi napredne mikrofone kako bi snimio zvuk vašeg subjekta, a filtrirao ambijentalnu buku i druge glasove, kako bi vaš video imao samo onaj zvuk koji vi želite.

Uz Dual Capture mod možete da snimate video i pravite fotografije prednjom i zadnjom kamerom u isto vreme, kako biste uhvatili i vas i vašeg subjekta istovremeno i zabeležili njihovu akciju, i vašu reakciju. Usporite akciju uz 960 kadrova visoke definicije u sekundi, 4x sporije nego na prethodnim Motorola telefonima. Snimajte stvari koje vaše oči ne mogu da vide, i pravite video snimke iz potpuno nove perspektive. Uz napredne funkcije koje donosi veštačka inteligencija kao što su Auto Smile i Smart Composition, pravljenje fotografija i videa poput profesionalca nikada nije bilo lakše. Novitet je i Low Light AI Selfie algoritam koji posvetljava senke, smanjuje šum i poboljšava boje.

Najbolji deo?

Ne morate da razmišljate o prebacivanju na low light mod – telefon će to uraditi umesto vas. Ako želite da imate potpunu kontrolu, možete da aktivirate Pro mod, koji vam dozvoljava da podešavate opcije koje biste pronašli na profesionalnim SLR kamerama kao što je balans bele, brzina blende, ISO i fokus. Prebacite papirne dokumente u digitalne fajlove uz Scan Mode. Kamera prepoznaje obrise svakog dokumenta i potom ih čuva kao JPEG ili PDF fajl koji možete da delite sa kolegama i prijateljima.

Dostupnost i cene

Motorola edge 20 pro biće dostupan po ceni od 59.999 rsd, Motorola edge 20 po ceni od 49.999 rsd, dok cena modela Motorola edge lite iznosi 39.999 rsd. Svi modeli će u Srbiji biti dostupni u septembru.

Uveri se u kvalitet Motorola telefona.

Svi Motorola telefoni kupljeni u Srbiji mogu biti vraćeni u roku od 30 dana od dana kupovine ukoliko niste zadovoljni svojim izborom. Saznajte više na https://www.motorola.com/rs/sr/probajmotorolu.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela