Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Počelo avansno poručivanje Samsung Galaxy Note7

Samsung je otvorio mogućnost avansnog poručivanja Galaxy Note7 uređaja širom Evrope. Zalihe za fazu avansnog poručivanja za evropsko tržište su ograničene, kako bi se na najbolji mogući način odgovorilo na do sad neviđenu potražnju za novim Galaxy Note telefonom.

samsung-galaxy-note7-w2

Interesovanje korisnika za Note7 već je prevazišlo ono koje je su imali Galaxy S7 i S7 edge, što se vidi iz broja registrovanih korisnika na Samsungovim digitalnim kanalima. Zbog ovako velike potražnje, Samsung namerava da ograniči fazu avansne prodaje kako bi bio siguran da može da zadovolji potražnju  korisnika kada uređaj bude pušten u prodaju u Evropi sledećeg meseca.

“Kao što je pokazao uspeh naših Galaxy S7 i S7 edge uređaja, postoji velika potražnja za našim premijum pametnim telefonima. Reakcija tržišta u kombinaciji sa izrazito pozitivnim komentarima naših partnera među provajderima i maloprodajama, ukazuju da će Note7 značajno prevazići naše prvobitne prognoze u pogledu prodaje u ovom regionu.  Kombinacija prefinjenog dizajna i korisnih inovacija, kao što su unapređeni S Pen i mogućnost skeniranja rožnjače, samo dodatno naglašavaju privlačnost naših premijum uređaja“, izjavio je Saša Oravec, direktor telekomunikacija u kompaniji Samsung za Adriatik regiju.

Potrošači u Evropi mogu od danas avansno da poruče novi Note7, a klijenti koji naruče uređaj unapred u Samsung radnjama, preko odabranih partnera među mobilnim provajderima i u maloprodajama, na poklon će dobiti novi Samsung Gear VR uređaj.

Za dodatne informacije, posetite www.samsung.com/rs/home

 

 

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela