Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Otkrivamo zašto Motorola razr 5G ima najbolju selfi kameru na tržištu

U protekloj deceniji bili smo svedoci ogromnog napretka u sferi tehnologije i inovacija, posebno u svetu mobilnih telefona. Nova dostignuća omogućila su nam da živimo i povezujemo se kao nikada pre donoseći revoluciju u način na koji stvaramo i delimo sadržaj.

Motorolina filozofija koja na prvo mesto stavlja dizajn, baziran na direktnim željama i potrebama korisnika, bila je glavni princip iza stvaranja nove Motorole razr 5G – jedinog telefona na preklop koji je podjednako koristan i kada je preklopljen zahvaljujući Quick View displeju i najnaprednijoj selfi kameri na tržištu.

 

motorola razr 5G_Basic Pack Render_Blush Gold_Camera Detail Closed

 

Iako je reč “selfi” nedavno postala kolokvijalni izraz i zvanično dodata u Oksfordski rečnik 2013. godine, pravljenje selfija započelo je pre gotovo 200 godina. Sudeći po Google statistici, samo na Android telefonima 2014. godine pravljeno je oko 93 miliona selfija svaki dan. Porastom popularnosti selfija, visoka tehnologija prednjih kamera i dalje je prioritet brojnim korisnicima kada biraju novi smartfon. A sa nedavno predstavljenim modelom razr 5G, svetu smo predstavili i najnapredniju selfi kameru na tržištu.

Quick View displej donosi brojne prednosti koje su jedinstvene za ovaj model, a sa 48MP kamerom i Quad Pixel tehnologijom, Motorola razr 5G korisnicima dozvoljava da prave impresivne selfije svaki put kada aktiviraju kameru. Glavni 48MP senzor pravi oštre i živopisne fotografije sa 4x povećanom osetljivošću na svetlost – kada ekspozicija traje duže, jasnoća i detalji se ističu u prvom planu. Tehnologija laserskog autofokusa koristi napredni TOF sensor kako bi pomogla kameri da se brzo fokusira na subjekat koji slikate u uslovima niskog osvetljenja. Nova kamera je super-brza i super-precizna kako vam nikada ne bi promakao nijedan kadar.

U uslovima lošeg osvetljenja, kamera nudi i Night Vision mod kako biste iz tame dobili više detalja. Kombinujući više kadrova sa različitim ekspozicijama, dobijate svetle i živopisne fotografije sa zapanjujućim detaljima i preciznijim bojama. Aktiviranje kamere je udaljeno samo jedan potez rukom. Kada je razr zatvoren i zaključan, možete je pokrenuti prelaskom prstima ka desnoj strani ekrana ili korišćenjem Quick Capture funkcije i prostim okretanjem zgloba. A zahvaljujući Auto Smile Capture opciji, više ne morate ni da pritiskate taster na ekranu kako biste zabeležili neku sliku – jednostavno se nasmešite i telefon će automatski napraviti selfi fotografiju.

Ovaj jedinstveni hardver podržava podjednako inovativan softver, razr 5G donosi brojne napredne funkcije koje vaše selfije čine još kreativnijim. Sa kamera modovima kao što su Group Selfie, Portrait Mode i Spot Colour, nikada lakše ćete praviti vaše najbolje selfije. A u tome će vam pomoći i interaktivni Quick View displej Motorole razr 5G i najnaprednija kamera na tržištu.

Razr 5G je u Srbiji dostupan po ceni od 179.990 rsd, kao i kod operatora uz tarifne pakete.

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela