Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Novi Huawei pametni telefon uskoro dostupan i u Evropi

Kada je u pitanju “ritam” predstavljanja pametnih telefona kompanije Huawei, ova godina bila je nekako neobična. Nova Huawei P serija obično stiže početkom godine, a Huawei Mate serija negde u poslednjem kvartalu. Ove godine je Huawei bio tiši u vezi sa predstavljanjem novih pametnih telefona. Ovo će se uskoro promeniti s obzirom da nas ovog meseca očekuje lansiranje novog uređaja.

 

01 huawei nova9 cena

 

U poslednjih 10 godina, kompanija Huawei je neprestano ulagala u istraživanje i razvoj svojih proizvoda. Upravo u razvoju pametnih telefona, Huawei je uveo mnoge inovacije, pre svega u oblasti tehnologije i dizajna, a one se vide na današnjim telefonima. Na primer, Huawei je prvi predstavio podešavanje sa tri kamere sa Huawei P20 Pro. Sa serijom P30 došao je i SuperZoom, koji je korisnicima omogućio snimanje neverovatnih snimaka zumiranjem, za koje nisu mislili da su mogući sa pametnim telefonima. A ove dve karakteristike su samo vrh ledenog brega.

Prema podacima kompanije, Huawei trenutno ima 730 miliona korisnika i povezuje milijardu uređaja širom sveta. Ove brojke potvrđuju uspeh kompanije Huawei i poverenje potrošača.

Kompanija ostaje posvećena potrošačima, a u rukavu ima nešto što jedva čeka da pokaže svetu. Stoga nas već krajem oktobra očekuje novi pametni telefon.

Nove Huawei pogodnosti

Lansiranje Huawei Nova serije potvrđuje posvećenost kompanije Huawei isporučivanju visokokvalitetnih uređaja globalnim potrošačima.  Zabeležite u svojim kalendarima 21. oktobar je dan kada među prvima možete saznati više o ovom uzbudljivom uređaju.

Čekajući zvanično lansiranje Huawei je za sve ljubitelje brenda pripremio iznenađenje – svi oni koji do 31. oktobra ostave svoju adresu elektronske pošte na huaweishop.rs dobiće vaučer u vrednosti od 1.200 RSD, a koji će kada Huawei Nova bude u prodaji,  moći da iskoriste za nabavku uređaja iz ove serije.

Osim toga, u susret novoj seriji, Huawei je obezbedio i posebne popuste na druge Huawei uređaje. U okviru ove promocije, koja će trajati do 20. oktobra možete nabaviti:

  • Huawei Mate 40 Pro po ceni od 129.999 dinara umesto 149.999 dinara
  • Huawei P40 Lite po ceni od 23.999 dinara umesto 29.999 dinara
  • Huawei P Smart 2021 po ceni od 21.999 dinara umesto 24.999 dinara
  • Huawei MateBook D15 i3 uz koji dobijate miš i ranac po ceni od 69.999 dinara umesto 79.999 dinara
© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela