Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Ne propustite specijalnu promociju Redmi Note serije!

Spremite se za uzbudljivu avanturu s neverovatnom Redmi Note 12 serijom, jer ćete moći da zabeležite neprocenjive letnje trenutke zahvaljujući njihovim izvanrednim kamerama. Ali to nije sve! Ova serija donosi i moćne performanse, pa požurite kako biste kupili neki od modela po neverovatnoj ceni do 6. avgusta!

Jedan od telefona koji je na popustu je i Redmi Note 12 Pro+ 5G! Trostruki sistem kamera, 200MP glavna kamera sa optičkom stabilizacijom (OIS), ultra-široka kamera i makro kamera postavljaju nove standarde za fotografiju u srednjoj klasi. Njegova cena tokom promotivnog perioda je 51.999 dinara.

Takođe, Redmi Note 12 Pro 5G pruža odlično fotografsko iskustvo, s velikim i moćnim IMX766 senzorom sa OIS-om, ultra-širokom i makro kamerom za impresivne fotografije čak i u uslovima slabog osvetljenja. Snažni AI softverski algoritmi i brza obrada slike upotpunjuju celokupno iskustvo, a njegova cena je 38.999 dinara.

Ova dva modela će oduševiti korisnike svojim živopisnim 120Hz Flow AMOLED ekranima, podržanim od strane Dolby Vision i Dolby Atmos tehnologija. Zahvaljujući fleksibilnim P-OLED materijalima koji omogućavaju tanje okvire, obezbeđuju neverovatno vizuelno iskustvo.

Na popustu, pored ova dva modela, mogu se naći i Redmi Note 12 čija je cena 21.999 dinara, Redmi Note 12s po ceni 28,999 dinara i Redmi Note 12 Pro po ceni 34,999 dinara. Akcija važi kod ovlašćenih maloprodaja, zato iskoristite sjajne popuste kako biste kupili jedan od sjajnih modela.

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela