Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Najbolji Motorola telefoni za novu školsku godinu

Letnji raspust se polako bliži kraju za osnovce i srednjoškolce, i sada je pravi trenutak da odaberete novi telefon koji će vam biti velika pomoć tokom predstojeće školske godine. Ovo je svakako jedan od najvažnijih povrataka u školu jer će se mnogi sa online nastave preseliti u klupe, ali će svakako biti i onih koji će nastaviti da uče sa daljine.

Zato je veoma važno da imaju dobar, kvalitetan i pouzdan telefon koji će moći da isprati sve školske potrebe, ali i uređaj uz koji će moći da provode svoje slobodno vreme uživajući u brzom surfovanju internetom, filmovima, muzici i fotografisanju. Naravno, pored dobrih specifikacija i dizajna, važno je da telefoni sve ovo mogu da ponude i po pristojnoj ceni. Zbog svojih mogućnosti i cene, modeli Motorola G10 i G30 predstavljaju savršen izbor za svakog školarca i uspešnu školsku godinu.

 

moto-g10-ictvesti

 

Motorola G10

Motorola G10 nudi sve ono što je školarcima potrebno po izuzetno niskoj ceni.

Veliki 6.5-inčni ekran prikazuje oštru sliku i živopisne boje, te je samim tim odličan izbor za sve multimedijalne aktivnosti, posebno onlajn nastavu. Uz novi 45MP sistem sa 4 kamere, G10 pravi odlične i izuzetno detaljne fotografije u svim uslovima osvetljenja.

Kako ne bi bilo nikakvih zastajkivanja tokom korišćenja, Motorola je u ovaj model stavila Snapdragon 460 procesor koji je uparen sa 4GB radne memorije. Školarci na telefonu mogu da drže i sve svoje omiljene lekcije, filmove i muziku zahvaljujući 64GB interne memorije koja se može proširiti do 512GB uz pomoć microSD kartice.

Kako bi ceo dan bio maksimalno produktivan i bez ikakvih prekida, stara se velika 5.000mAh baterija koja pruža sate i sate strimovanja video sadržaja. A možda najbolja stvar u vezi sa ovim modelom jeste njegova cena koja iznosi 19.990rsd.

Motorola G30

Neka omiljene igre, filmovi i video četovi vašeg školarca ožive na 6.5-inčnom Max Vision HD+ displeju. Sa 90Hz frekvencijom osvežavanja ekrana, koja je uglavnom privilegija znatno skupljih telefona.

Uz 128GB interne memorije imaće i dovoljno prostora za sve fotografije, filmove, pesme, aplikacije i omiljene igre. U slučaju da mu ipak ponestane prostora, možete da dodate do 512GB interne memorije uz pomoć microSD kartice. Novi moto g30 kombinuje izuzetan sistem kamera i zapanjujuće iskustvo gledanja sadržaja sa još više dostupnog prostora za skladištenje podataka. Sistem 4 kamere (64MP) ultra-visoke rezolucije pruža oštrije i svetlije fotografije velike oštrine i kvaliteta.

Selfiji dostojni najboljih Instagram naloga vam takođe neće predstavljati nikakav problem zahvaljujući prednjoj 13MP kameri, bez obzira na to da li ih pravite po danu ili tokom noći. Velika 5.000mAh baterija unutar modela g30 pružiće vašem školarcu preko 2 dana korišćenja telefona nakon samo jednog punjenja, a tu je i TurboPower funkcija koja dodaje do 12 sati dodatnog korišćenja telefona nakon samo 20 minuta punjenja.

Motorola g30 predstavlja ozbiljan izbor koji će olakšati praćenje nastave, učenje ali i podići zabavu na nov nivo sa odličnom cenom od 26.990rsd.

U slučaju da želite i sebe da obradujete, Motorola je spremila potpuno novi model u okviru svoje premijum edge serije koji možete kupiti po posebnoj ceni koja važi samo u Srbiji. U pitanju je model edge 20 lite.

Motorola edge 20 lite

Motorola edge 20 lite nudi munjevite 5G brzine uz napredan sistem kamera po zaista izuzetnoj ceni. Za oštre fotografije odgovoran je 108MP glavni senzor, uz koji se još nalaze ultra-široki i Macro Vision senzor.

Sva zabava podignuta je na nov nivo uz 6.7” OLED displej, isti onaj koji se nalazi i u drugim edge 20 smartfonima. Efikasni MediaTek Dimensity 720 5G-B sistem zadužen je za igrice, fotografije i sve ostalo što je korisniku potrebno. Prebacivanje sa aplikacije na aplikaciju je bez ikakvog čekanja ili seckanja, jer sve radi glatko zahvaljujući 8GB memorije najnovije generacije.

Velika 5.000Mah baterija je jedna od najvećih koja se može naći u jednom 5G telefonu i nudi do 2 dana korišćenja bez dodatnog punjenja. Uz TurboPower 30 telefon dobija dovoljno energije za ceo dan korišćenja nakom samo 10 minuta punjenja.

Cena ovog modela iznosi 39.999rsd.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela