Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » MWC 2024: TECNO predstavio POVA 6 Pro 5G – Telefon koji pruža iskustvo igranja i zabave koje prevazilazi granice


Inovativni tehnološki brend TECNO je globalno lansirao POVA 6 Pro 5G na sajmu MWC Barcelona 2024 – pametni telefon koji kombinuje izdržljivost s vrhunskim performansama, donoseći neverovatan doživljaj igara i zabave. Novi pametni telefon, sa samo 7,88mm debljine, sadrži revolucionarnu super-izdržljivu Power System tehnologiju koja se sastoji od mega baterije kapaciteta 6000mAh i 70W ultra-brzog punjenja. Nadalje, igre i zabava korisnike uvlače u zadivljujuće impresivno audio iskustvo zahvaljujući Dolby Atmos unapređenju zvuka koje transformiše mobilno iskustvo zabave gde god korisnici da idu, koje je po prvi put integrisano u TECNO uređaje.

„Kroz obimna istraživanja korisnika širom sveta, saznali smo da postoji veliko očekivanje za još naprednije iskustvo u igrama i zabavi i dugotrajniju izdržljivost,“ rekao je Leo Li, direktor proizvoda u kompaniji TECNO. „POVA 6 Pro 5G je dizajnirana kao odgovor na ova očekivanja, sa naprednom tehnologijom baterije, moćnim performansama i impresivnim audiovizuelnim elementima kako bi pružila zabavu bez granica.“

Super-izdržljivi Power System: Još moćniji, još sigurniji i još efikasniji

TECNO POVA 6 Pro 5G je ultra tanki moćni telefon koji donosi revoluciju za igrače koji žele da se zabava produži. Baterija mega kapaciteta od 6000mAh omogućava 11+ sati igranja, 14+ sati strimovanja video sadržaja i 31+ sat razgovora. Uprkos „mega“ performansama baterije, POVA 6 Pro 5G tanak je svega 7,88mm i težak je samo 195g, odnosno 12,4% je tanji u odnosu na prethodnu generaciju POVA pametnih telefona.

Za korisnike koji ne žele da menjaju svoje pametne telefone zbog problema sa baterijom i snagom, POVA 6 Pro 5G nudi dugoročno rešenje.

Mega baterija POVA 6 Pro 5G podržana je brzim 70W ultra punjenjem, koje uređaj puni od praznog do 50% za samo 20 minuta, a do 100% za samo 50 minuta. Osim punjenja pri temperaturi od  -20°C , koje osigurava efikasnost punjenja čak i kada je temperatura daleko ispod nule, POVA 6 Pro 5G takođe može raditi pri temperaturama do 60°C.

Dynamic-Tech dizajn donosi tehnologiju u život

POVA 6 Pro 5G pomera dizajn pametnih telefona u budućnost sa upečatljivim Dynamic-Eye dizajnom. Tehnološki napredan dizajn uređaja takođe uključuje TECNO prvi P-NCVM rub za srednji okvir, i naprednu tehnologiju litografije koja stvara finu teksturu na površini kućišta, ali čvrsti osećaj koji ne pokazuje otiske prstiju. POVA 6 Pro 5G dostupan je u dve boje: Comet Green i Meteorite Grey – obe koje odražavaju snagu i stilski futurizam serije POVA.

Iskustvo super-osetljive igre: Optimizovani vizualni, zvučni i taktilni doživljaj

Unapređeno iskustvo igranja na POVA 6 Pro 5G ne samo da pruža uzbuđenje za čula uz izvanredne audiovizuelne efekte, već njegov vrhunski dizajn osigurava izuzetno lako i udobno iskustvo korišćenja.

Moćne performanse za sveobuhvatno uživanje

  • MediaTek Dimensity 6080 5G procesor
  • HyperEngine 3.0 Lite doprinosi još boljem osećaju pri igranju.
  • 256GB ROM+24GB RAM* (12GB+12GB prošireno) za čuvanje velike količine podataka
  • Brzo otključavanje pomoću otiska prsta
  • HiOS 14 kompanije TECNO donosi nekoliko unapređenja, uključujući Game Space 4.0 i Game Assistant 4.0 za optimizovano igranje, kao i infracrveni daljinski upravljač koji čini POVA 6 Pro 5G centralnom tačkom za kućnu zabavu.
  • Prva 108MP Ultra Vivid glavna kamera u seriji POVA, sa 32MP Dual-tone LED Flash prednjom kamerom za snimanje unapređenih selfi fotografija.© 2024 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela