Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Motorola telefoni kojima stiže nadogradnja za Android 10 i Android 11

Kompanija Motorola objavila je spisak modela koji će dobiti nadogradnje na najnovije verzije Android operativnog sistema.

Motorola iza sebe ima veoma uzbudljivu godinu koja je krunisana predstavljanjem novih premijum modela edge i edge+, ali i revolucionarnog razr telefona sa savitljivim ekranom, dok će početak naredne biti obeležen dolaskom nadogradnji za najnovije verzije Androida.

 

motorola NOVI

 

U pitanju su apdejti za Android 10 i Android 11 koji na sledeće Motorola telefone stižu krajem ove i u prvom i kvartalu naredne godine:

Korisnicima će svi apdejti automatski biti poslati over-the-air čim postanu dostupni.

Kako biste proverili da li za vaš Motorola telefon trenutno postoji nadogradnja, potrebno je da:

  • Otvorite podešavanja
  • U polju za pretragu na vrhu strane otkucajte System Updates, odaberite ponuđeni meni i telefon će automatski proveriti da li za vaš model postoji nova nadogradnja

Ukoliko niste sigurni kako da proverite da li za vaš model Motorola telefona postoji apdejt, kontaktirajte kompaniju Motorola preko zvaničnih Instagram i Facebook stranica direktno u inboks i dobićete tačne instrukcije kako to da proverite.

Pored najave novih apdejta koji će sigurno obradovati korisnike, kompanija Motorola je spremila i lepe vesti za developere.

Tokom proteklih nedelja, Motorola je objavila i apdejtovane pakete sa izvornim kodovima za većinu svojih telefona, ubrzavajući tako stvaranje specijalizovanih ROM-ova i recovery particija.

Od objavljivanja kernel izvora za edge+, developeri sada na raspolaganju imaju i dodatne izvorne pakete za većinu Motorola telefona sa Android 10 operativnim sistemom.

Nove nadogradnje jasan su pokazatelj posvećenosti kompanije Motorola da svojim korisnicima pruži regularne apdejte na najnovije verzije Androida, kao i bezbednosne apdejte koji se staraju da su svi telefoni maksimalno zaštićeni od virusa i svih drugih problema.

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela