Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Kreirajte impresivne fotografije uz kameru TECNO CAMON 19 telefona

TECNO CAMON 19 pametni telefon, dostupan u prodaji u Srbiji, kreiran je sa ciljem da prevaziðe tradicionalne izazove prilikom noænog fotografisanja, ali i u uslovima lošeg osvetljenja. Sa fokusom na moænu kameru od 64 megapiksela, ovaj pametni telefon postaæe vaš glavni saveznik u kreiranju nezaboravnih uspomena – u svakom trenutku, gde god se našli.

Pametni telefoni CAMON 19 serije poseduju implementiranu Samsung tehnologiju senzora filtera u boji RGBW, koja dodaje beli podpiksel postojecìim univerzalnim RGB konfiguracijama kako bi omogucìio da se unos svetlosti povecìa za 30 procenata.  „TECNO CAMON 19 serija je odgovor za korisnike širom sveta koji traže vrhunski pametni telefon koji kombinuje stil i performanse sa unapreðenim fotografskim iskustvom”, istakao je Džek Guo, generalni direktor kompanije TECNO, „Veoma smo ponosni na modele TECNO CAMON 19 serije koji nastavljaju da jaèaju posvecìenost kompanije u istraživanju novih moguænosti kada je u pitanju spoj tehnologije, inovacija i dizajna”.

 

CAMON 19_black - LR

Vreme je za noæne fotografije visokog kvaliteta

Glavna trostruka kamera od 64 megapiksela na TECNO CAMON 19 telefonu poseduje specijalnu tehnologiju senzora filtera što omoguæava kreiranje kvalitetnih fotografija pri lošem osvetljenju. Korišæenjem ove tehnologije, portretne fotografije nastale u noænim uslovima imaju bolju osvetljenost, više kontrasta i oštrine, dok je šum na fotografijama eliminisan.

Prednja kamera od 16 megapiksela zadužena je za kreiranje kvalitetnih selfi fotografija, uz algoritam za pojaèano osvetljenje. Na taj naèin, svi subjekti na fotografiji videæe se jasno, fotografije æe biti oštre i pune detalja, èak i pri uslovima slabijeg osvetljenja.

Izuzetno tanak okvir, za besprekorno korisnièko iskustvo

Ekran dijagonale od 6,81-inèa poseduje okvir debljine svega 0,98mm èime je omoguæen znatno poboljšan pregled sadržaja. Bilo da ste ljubitelj društvenih mreža, gledanja video klipova, filmova, serija ili èitanja knjiga i èlanaka na pametnom telefonu, veliki displej na CAMON 19 pametnom telefonu omoguæiæe vam da uživate u omiljenim aktivnostima istovremeno štiteæi vaše oèi od negativnog plavog svetla, što potvrðuje i TüV Rheinland sertifikat koji CAMON 19 poseduje.

Boje, cena i dostupnost

TECNO CAMON 19 dostupan je u dve jedinstvene boje – Sea White i Eco Black, a možete ga pronaæi u Gigatron i Tehnomedia prodavnicama, po preporuèenoj ceni od 26,999 RSD.

Oznake:
© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela