Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Kreće prodaja HONOR 9A i HONOR 9X Pro telefona u Srbiji

Globalni tehnološki brend HONOR najavio je danas početak prodaje HONOR 9A i HONOR 9X Pro pametnih telefona na tržištu Srbije. Novi modeli proširuju već bogatu HONOR ponudu i u skladu sa filozofijom brenda nude visoku vrednost za uloženi novac, kao i najnovija tehnička rešenja koja korisnici HONOR uređaja i očekuju, bez obzira na to o kom uređaju se radi.

HONOR 9A,  koji je dostupan po ceni od 18.990 dinara, dolazi sa impresivnim kapacitetom baterije od čak 5000mAh, 64GB skladišta proširivog do 512GB i trostrukom kamerom za sjajne fotografije.
Ovaj telefon pored modernog dizajna u Ice Green, Midnight Black i Phantom Blue varijantama pruža i sjajni ekran od 6.3” koji zauzima čak 88.4% prednje površine i izvanredno iskustvo bilo da igrate igre, čitate ili uživate u video sadržajima. HONOR 9A pruža i superiorno zvučno iskustvo, sa posebno dizajniranim zvučnikom sa Smart PA sistemom i glasnoćom do čak 88dB, kao i Huawei Histen 6.0 i Party Mode unapređenjima, pa čak i mogućnošću deljenja zvuka na više telefona radi kreiranja okružujućeg zvuka.
Baterija od 5000mAh omogućuje korisnicima ovog modela bezbrižno celodnevno korišćenje , uz do 33 sati 4G poziva, 35 sati gledanja videa, ili 37 sati slušanja FM radija. HONOR 9A takođe nudi i reverzibilno punjenje ukoliko vam je tokom dana potrebno da dopunite neki drugi uređaj.
Kada fotografija u pitanju HONOR 9A dolazi sa trostrukim sistemom, sa 13MP glavnim senzorom (f/1.8 otvor blende), 5MP ultraširokim senzorom i 2MP senzorom dubine. Za one koji žele da uhvate više scene, širina od čak 120° koju nudi ultraširoka kamera, pružiće im lakši način da uslikaju dobru panoramu ili fotografije arhitekture na putovanjima.
8MP prednja kamera smeštena u izrez na vrhu ekrana pruža odične selfije u svakoj situaciji.
HONOR 9A pokreće Android 10 sa Huawei App Gallery prodavnicom aplikacija.

 

Honor-9x-pro

 

HONOR 9X Pro,  sa cenom od 35.990 dinara, pruža performanse na nivou modela visoke klase, zahvaljujući novom Kirin 810 7nm čipsetu. što ga čini idealnim izborom za zahtevne korisnike I one koji vole da uživaju u mobilnim igrama. Uz čak 6GB RAM-a i GPU Turbo 3.0, ovaj telefon je spreman da se izbori i sa najzahtevnijim mobilnim igrama, uz poseban sistem vodenog hlađenja koji mu omogućuje da ostane hladan, čak i pri dugotrajnom igranju.
Velika baterija od 4000mAh pruža ovom telefonu dovoljno energije za do 10 sati neprekidnog igranja ili gledanja videa, 12 sati korišćenja navigacije ili do čak 100 sati slušanja muzike.

HONOR 9X Pro se ne izdvaja samo performansama, već i impresivnim izgledom, sa dvostrukim 3D zakrivljenim staklom na zadnjoj strani i X paternom koji se dinamički menja zavisno od ugla gledanja. Dok poleđina privlači pažnju drugih, vaša pažnja će biti na sjajnom 6.59” FullView ekranu bez izreza, koji pokriva skoro kompletnu prednju površinu i pruža neometan pogled na sve sadržaje. Ovo je omogućeno izmeštanjem prednje kamere u poseban mehanizam koji je po  potrebi izvlači iz kućišta i omogućuje vam da snimite kvalitetne selfije u rezoluciji od 16MP.
Na zadnjoj strani, očekuje vas sistem sa tri kamere, glavnom od 48MP koja pruža izvanredan nivo detalja, ultraširokom kamerom od 120 stepeni koja će vam omogućiti da u kadar uhvatite više i senzorom dubine koji ulepšava vaše portrete bokeh efektom i pruža umetničku estetiku zamućenjem pozadine. Kamere HONOR 9X Pro koriste i prednosti veštačke inteligencije za snimanje boljih noćnih i dnevnih fotografija, kao i video stabilizaciju profesionalnog izgleda, a AI mogućnosti su prisutne i za unapređenje prijema signala, kao i pametnije iskorišćenje baterije.

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela