Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Kako su brendovi Alcatel i TCL povezani?

U razgovoru sa ljudima, često se može čuti kako je Alcatel telefon uglavnom bio prvi mobilni telefon koji je neko posedovao. Dugogodišnju tradiciju, ime i kvalitet brenda prepoznali su mnogi korisnici širom sveta, ali i druge velike kompanije. Tako, Alcatel je danas zaštitni znak brenda Nokia, koji pod licencom koristi TCL Communication.

Od kada su se pojavili na domaćem tržištu, Alcatel telefoni prvlačili su pažnju korisnika. Brend je zadobio simpatije zahvaljujući kvalitetnim telefonima pristupačnih cena. Imajući u vidu da je sada pod okriljem internacionalne kompanije TCL, pametni telefoni koji danas nose istoimenu oznaku poseduju isti kvalitet koji je od ranije poznat domaćim korisnicima.

 

TCL 30 & TCL 30+_LR

 

Uređaji brenda TCL poznati su širom sveta. Bilo da je reč o televizorima, klima uređajima, audio uređajima ili pametnim telefonima i tabletima, misija kompanije je da korisnicima pruži vrhunski kvalitet i besprekornu povezanost uređaja koji su dostupni po pristupačnim cenama.

Kako su pametni telefoni među najkorišćenijim uređajima na svakodnevnom nivou, logično je da se prilikom njihovog odabira najviše obraća pažnja na razne karakteristike.

Tako je, na primer, jedna od prvih stavki kapacitet baterije. U slučaju TCL 30 serije pametnih telefona, modeli TCL 30 SE i TCL 30 E dolaze sa kapacitetom baterije od 5000 mAh, dok TCL 30 5G, TCL 30+ i TCL 30 imaju bateriju od 5010 mAh. Zahvaljujući ovakvoj bateriji, ali i brzom punjaču od 18W koji pojedini modeli poseduju korisnici mogu uživati u celodnevnom korišćenju telefona. Takođe, svi telefoni su podržani AI pametnim punjenjem, tehnologijom koja „uči“ obrasce spavanja na osnovu svakodnevnih rutina punjenja u cilju produžavanja životnog veka baterije.

Još jedna od važnih stavki prilikom odabira telefona, na koju ponajviše mlađi korisnici obraćaju pažnju, jeste kamera. Zapravo, bez obzira na godine, ljubitelj dobre fotografije želi da poseduje pametan telefon koji će mu to i omogućiti. TCL 30 5G, TCL 30+, TCL 30 i TCL 30 SE poseduju trostruku kameru od 50 MP, dok TCL 30 E ima dvostruku kameru sa glavnim sočivom od 50 MP. Za grupne selfije, ultra-široka prednja kamera je dostupna na TCL 30 5G i TCL 30+ telefonima.

Jedna od karakteristika po kojima je brend TCL veoma poznat je izuzetno kvalitetan ekran. Kako bi se umanjio zamor očiju, izazvan čestim gledanjem u ekran, svi pametni telefoni serije TCL 30 opremljeni su pionirskom TCL NXTVISION tehnologijom, koja poboljšava korisničko iskustvo prilikom gledanja sadržaja, dok štiti oči. Štaviše, TCL 30 5G, TCL 30+ i TCL 30 poseduju TUV Rheinland sertifikat, a smanjenje plave svetlosti na nivou hardvera od 30%, pruža udobnost bez distorzije boja.

Telefoni TCL 30 serije očekuju se uskoro i na domaćem tržištu, što će korisnicima omogućiti da se uvere u već poznat kvalitet, dostupan po pristupačnoj ceni.

Oznake:
© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela