Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Igraj se, zabeleži i podeli trenutke: Novi Samsung Galaxy A30s

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. predstavila je novi model telefona Galaxy A30s, savremenog izgleda i sa unapređenim inovacijama. Uz svestranu kameru, Infinity Display ekran i izdržljivu bateriju, ovaj pametni telefon stvoren je za korisnike koji žele da iz trenutka u trenutak beleže i dele svoja iskustva, pružajući im sve što je potrebno za instant svakodnevicu.

 

Galaxy A30s_keyvisual (2)

 

„Postaje sve teže zamisliti život bez pametnih telefona. Oni nas spajaju i omogućavaju nam da delimo svoja iskustva sa svetom”, rekao je YeonJeong Kim, potpredsednik i rukovodilac segmenta Product Planning Group, Mobile Communications Business u kompaniji Samsung Electronics. „Kako učestalost korišćenja ovih uređaja kontinuirano raste, naš cilj je da neprestano uvodimo inovacije, pružajući korisnicima najbolje proizvode i iskustvo. Mogućnosti koje su nam od telefona potrebne na dnevnom nivou Galaxy A30s podiže na još viši nivo.“

Model je dostupan u četiri nove boje – crnoj, beloj, zelenoj i ljubičastoj i odlikuje ga inovativni, upečatljivi dizajn sa jedinstvenim geometrijskim šarama i futurističkim hologramskim efektom na pozadini.

U kombinaciji sa izdržljivom baterijom od 4,000mAh sa opcijom brzog punjenja, i Game Booster-om baziranom na veštačkoj inteligenciji, ovaj model pruža najbolje gejming iskustvo „za poneti“.

Pored toga, poseduje trostruku zadnju kameru – unapređenu glavnu od 25MP, zatim jednu sa ultraširokim objektivom od 8MP, kao i objektiv za dubinu od 5MP. Uz pomoć Live Focus režima na kameri od 5MP, korisnici mogu primenjivati boke efekte profesionalnog kvaliteta, stvarajući na taj način dinamične portrete. Alatke pametne kamere podrazumevaju i Flaw Detector i Scene Optimizer opcije, zahvaljujući kojima je veoma lako napraviti savršenu fotografiju.

Skener otiska prsta ugrađen je u ekran, čime je zadržana jednostavnost dizajna i istovremeno omogućeno još intuitivnije čuvanje podataka.

Korisnici Galaxy A30s pametnih telefona, biće umreženi sa Galaxy ekosistemom i u mogućnosti da koriste različite servise, kao što su Samsung Health, Samsung Pay i Knox.

Specifikacije:

  Galaxy A30s
Ekran Veličina/Rezolucija 6,4 inča HD+ (720×1560)

Super AMOLED4

Infinity Display Infinity-V ekran
Kamera Zadnja 25MP (F1.7) + 5MP + 8MP

(Ultra Wide)

Prednja 16MP (F2.0)
Procesor Dual 1,8GHz + Hexa 1,6Hz
Memorija RAM 4GB2
Interna memorija 64GB2
Micro SD Do 512GB
Baterija Kapacitet 4,000 mAh
Punjenje 15W Brzo punjenje
Dimenzije 158.5 x 74.7 x 7.8mm
Težina 166g
Boja Prism Crush crna, Prism Crush bela, Prism Crush zelena i Prism Crush ljubičasta2
Ostalo Čitač otiska prsta u ekranu,

USB C-type

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela