Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Huawei P60 Pro osvojio TIPA svetsku nagradu za najbolju fotografiju u oblasti pametnih telefona u 2023. godini

Huawei P60 Pro, najinovativniji vodeći pametni telefon u sferi fotografije, nagrađen je prestižnom nagradom za najbolji pametni telefon 2023. godine prema kvalitetu kamere i fotografija od strane organizacije TIPA (Technical Image Press Association) – jednog od vodećih respektabilnih udruženja u oblasti  fotografije.

Huawei, lider na tržištu potrošačke elektronike, posvećen je kontinuiranim inovacijama i donošenju digitalnog sveta svakoj osobi, porodici i organizaciji u svetu. Kompanija ne prestaje da podiže lestvicu za inovacije i sada je tu sa svojim najnovijim izdanjem – Huawei P60 Pro, vodećim modelom iz oblasti fotografije koji donosi novu generaciju tehnologija i estetskog dizajna, čime je kompanija postigla još jedan revolucionarni korak u polju mobilne fotografije.

 

Huawei P60 Pro srbija cena 1

 

Najbolji pametni telefon za fantastične fotografije u 2023. godini

Legendarna Huawei P serija je kreirana sa inovativnim sistemima za fotografisanje koji su u fokusu njegove tehnologije, a Huawei P60 Pro je najbolji primer ovog nasleđa. Novi flagship model ima odličan pedigre fotografije i estetike, i čini još jedan prodor u optičkom sistemu i estetskom dizajnu. Ovaj najnoviji telefon reinterpretira klasičan dizajn Huawei P serije i pravi vodeći napredak u industriji visokotehnoloških uređaja sa odličnom kamerom.

U eri ovakvih gedžeta, Huawei je u više navrata donosio nadogradnje i otkrića u fotografisanju pametnim telefonima. Ovaj stalni razvoj i revolucionarne tehnološke inovacije ponovo su nagrađeni. TIPA, Technical Image Press Association, čije su članice različite fotografske publikacije širom sveta, dodelila je uređaju Huawei P60 Pro nagradu TIPA World Award za najbolju fotografiju kod pametnih telefona u 2023. godini. „Svestrani pratilac za sve one koji traže visokokvalitetne kamere u sferi pametnih telefona“, je ono što se može pročitati u krajnjem mišljenju žirija. TIPA World Awards su priznate kao najpoželjnije nagrade u oblasti fotografije širom sveta. Prepoznaju i poštuju vodeće kompanije u industriji, kao i njihove proizvode, tako da služe kao važno merilo i vodič za korisnike pri donošenju odluka o kupovini.

Sledeća generacija flagship pametnih telefona za fotografisanje stiže u Evropu

Huawei P60 Pro može biti ostvarenje snova za sve entuzijaste koji žele da uhvate veliki broj detalja sa različitih udaljenosti, bilo da je u pitanju pejzaž u vreme zalaska sunca ili neko okupljanje sa prijateljima u mračnijem okruženju popularnog kafića. Ovog proleća kompanija Huawei će na evropska tržišta doneti pametni telefon sledeće generacije, najsavremeniji uređaj za sve one koji vole kvalitetnu fotografiju i izvanredan dizajn. Novi moćni pametni telefon idealan za fotografisanje biće predstavljen 9. maja, a evropski potrošači će ubrzo otkriti sve inovacije koje im dolaze sa fenomenalnim Huawei P60 Pro. Budite spremni i na specijalne ponude za prve kupce!

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela