Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » HUAWEI Ascend Y210

Nov model telefona koji nam stiže iz kompanije HUAWEI, koji spada u nižu cenovnu kategoriju, dakle dostupan širokom krugu korisnika, ali bez obzira na nisku cenu ima sasvim solidne tehničke karateristike.

Huawei Ascend Y210  ima procesor Cortex koji radi na 1 GHz, vrlo kvaltetan ekran dijagonale 3.5” i rezolucije 320 x 480 piksela. Poseduje 512 MB  integrisane flash memorije koja se može proširiti putem Micro SD memorijske kartice do maksimum 32 GB. Kamera je 3.15 MPix i u praksi se pokazala se kao vrlo praktična za svakodnevno fotografisanje. Tu je i interisana GPS navigacija koja uz iGo softver  odlično funkcioniše.

huawei y210

Bitno je napomenuti je da se ovaj model (Y210) nudi u 2 različite varijatne kod naših lokalnih operatera mobilne telefonije. Naime, konkretno ovaj model koji smo testirali i prezentovali u emisiji (Polarotor br. 977) je Dual SIM telefon, dakle poseduje podršku za 2 SIM kartice, ali postoji isti taj model koji ima podršku za samo jednu karticu, pa prilikom nabavke treba obratiti pažnju na ovu činjenicu i raspitati se kod prodavca.

Sve u svemu, Huawei Y210 je sasvim solidan smart telefon namenjen manje zahtevnim kosrisnicima koji ne žele da izdvoje puno novca za telefon, ali sigurno je da u odnosu na cenu pruža mnogo više nego što košta.

Više informacija o ovom i svim drugim modelima Huawei telefona možete potražiti na sajtu www.huaweidevice.com

 

Vladimir Bubanja

© 2013 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela