Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » HTC predstavio One A9s

HTC, vodeći inovator na polju mobilnih tehnologija i virtualne stvarnosti, predstavio je danas najnoviji pametni telefon iz višestruko nagrađivane HTC OneTM porodice – HTC One A9s. Baziran na HTC-ovom čuvenom dizajnerskom pedigreu i svetski poznatim tehnološkim inovacijama, One A9s je kreiran da inspiriše nove generacije telefona nudeći besprekornu preciznost izrade i kvalitet po pristupačnoj ceni.

htc_one_a9s_venturebeat_thumb__1472533887808

HTC One familija uređaja je osvojila brojne nagrade u svojoj industriji za svoj kultni dizajn i neverovatne karakteristike, i HTC One A9s nastavlja s tom tradicijom. Kućište modela HTC One A9s je inspirisano prirodom, a dvobojna završna obrada savršeno reflektuje svetlo sa rama uređaja. Polirane ivice se neprimetno spajaju sa ekranom dijagonale pet inča, čineći da telefon udobno leži u vašoj ruci, dok se na tasterima smeštenim sa strane vidi kolika je pažnja posvećena svakom detalju. I ne samo da je lep, već je i izdržljiv, HTC One A9s je tokom proizvodnje bio izložen testovima padova i grebanja uz stotine sati testiranja u ekstremnim vremenskim uslovima kako bi se dobila dugotrajna pouzdanost.

„Sa modelom HTC One A9s smo želeli da odličan izgled, preciznu metalnu izradu predstavimo širem krugu potrošača,“ izjavio je Čialin Čang, HTC-ov predsednik odeljenja za pametne telefone i povezane uređaje. „HTC One A9s je posebno vredan jer kombinuje prefinjenost i pouzdanost, prelepi metalni dizajn i moćne karakteristike u jednom jedinstvenom paketu inspirisanim prirodom i napravljenim za život.“

Trenutni pristup na dohvat prsta

HTC One A9s štiti vaše vredne podatke, a aktivira se jednostavno uz pomoć dodira prsta. Ultrabrzi čitač otiska prsta je postavljen tačno ispod HD ekrana i lako prepoznaje vaš otisak prsta iz gotovo svakog ugla i položaja. Vaš otisak može jednostavno otključati zaštićene aplikacije koje su zaključane pomoću funkcije HTC Boost+, moćnim setom alata koji povećava sigurnost, privatnost i performanse vašeg telefona.

Više kontrole i slobode upravljanja

HTC Boost+ održava vaš telefon u vrhunskoj formi dinamičkim dodeljivanjem resursa prema potrebi, besprekornim menjanjem aplikacija uz nižu potrošnju baterije smanjivanjem količine napajanja koju troše pozadinske aplikacije. Boost+ takođe čisti vaš telefon od privremenih datoteka i šalje vam podsetnike o aplikacijama koje neko vreme niste koristili. Ovo je najbolji način da vaš HTC One A9s radi kao da je tek kupljen i dugo nakon prvog pokretanja.

Ne samo da želite da vaš telefon radi kao nov, već želite da radi onako kako vi želite. HTC One A9s vam pruža mogućnost da bude jedinstven baš kao i vi. HTC Freestyle Layout oslobađa vas „ekranske“ matrice i dopušta vam da budete kreativni. Povlačite ikone, nalepnice i vidžete kako vi to želite. Naslažite ih, preklapajte ili ih jednostavno grupišite. Nalepnice čak možete da povežete s aplikacijama i tako se potpuno rešiti ikonica na ekranu. Vaš početni ekran je vaš, koristite ga onako kako vi želite.

Oživite vaše uspomene

Malo je bitnijih stvari u telefonu od kvaliteta njegovih kamera – one beleže vaše doživljaje, životne radosti i sve one posebne trenutke koje želite da delite i sačuvate zauvek. Baš zbog svega toga, glavna kamera HTC One A9s ima rezoluciju od 13 MP i automatsko fokusiranje, kako bi fotografije bile jasne i oštre. BSI senzor pomaže vam da snimite detalje pri slabom osvetljenju kako bi večernje fotografije izgledale sjajno. Postavka Pro mode omogućuje fotografisanje u RAW formatu koji pruža potpunu kontrolu prilikom kasnijeg uređivanja slika.

Prednja kamera od 5 MP omogućava fantastično i jednostavno snimanje selfija. Snimajte selfije bez upotrebe ruku sa opcijom Glasovni selfi ili koristite opciju Automatski selfi i snimite se uz pomoć osmeha. Možete čak i da korigujete ten i ulepšate se pre fotografisanja uz opciju Šminkanje uživo.

Odlična kamera je dobra onoliko koliko i mogućnost da zauvek sačuvate, pretražujete i delite vaše uspomene, a HTC One A9s pruža neograničeni besplatni prostor na servisu Google Photos*. Više ne morate da brinete o nedostatku prostora na svom telefonu, jer se sve fotografije i video materijali čuvaju u oblaku gde im možete lako pristupiti. Osim toga, brzo i jednostavno možete pronaći bilo koju fotografiju uz funkciju Pretraga i pratiti fotografije prema licu, lokaciji, objektima, temama, ili ručno potražiti fotografije pomoću ključnih reči.

Inspirisan prirodom i napravljen za život, HTC One A9s je izvanredan pametni telefon koji svojim izgledom i snagom ispunjava svaki vaš zahtev.

 

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela