Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » HTC 10 je najnapredniji pametni telefon

svečanoj dodeli nagrada Evropskog udruženja za sliku i zvuk (EISA), održanoj u petak uveče u okviru IFA sajma u Berlinu, pametni telefon HTC 10 osvojio je, u kategoriji „Mobilni uređaji“, nagradu za „najnapredniji pametni telefon“ (European Advanced Smartphone 2016-2017).

 

HTC 10 je uređaj vrhunskog kvaliteta izrade i inovativnog dizajna. Zakošene ivice uređaja dodatno ističu tanak i elegantan izgled prednje strane, izrađene u potpunosti od stakla koje se savršeno spaja s metalnim kućištem.

 

htc-10

 

Osim vrhunskim dizajnom, HTC 10 se može pohvaliti najnovijim Qualcomm Snapdragon 820 procesorom podržanim sa četiri gigabajta RAM memorije, vrhunskim 5,2-inčnim QHD ekranom, dugotrajnom baterijom od 3.000 mAh i brzim Quick Charge 3.0 punjačem koji HTC 10 napuni do 50% za samo 30 minuta. HTC 10 ima selfi kameru sa „ekranskim“ blicem kao i glavnu UltraPixel kameru od 12 megapiksela sa optičkom stabilizacijom i laserskim autofokusom. Vrhunske performanse kamere potvrdio je i nezavisni DxOMark test na kojem je HTC 10 za svoju kameru osvojio 88 bodova što je jedan od najboljih rezultata ikad dobijenih za kameru pametnog telefona.

 

Android operativni sistem i HTC Sense korisničko okruženje, u velikoj meri očišćeni od dvostrukih aplikacija i suvišnog softvera, samo su deo specifikacija koje čine HTC 10 najboljim flagship pametnim telefonom ove godine.

 

„Kad se tome doda 24-bitski audio DAC s Hi-Res sertifikatom za zvuk najvišeg kvaliteta i prelepo metalno kućište sa zaobljenim ivicama i dve teksture završne obrade, jasno je zašto je HTC 10 najpametniji među pametnim telefonima“, ističu u Evropskom udruženju za sliku i zvuk (EISA) koje čini 50 specijalizovanih magazina iz 23 evropske zemlje.

 

HTC 10 pametni telefon se nalazi u ponudi domaćih mobilnih operatora, a više o HTC 10 i EISA nagradama možete saznati na EISA službenim stranicama i na htc.com.

 

 

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela