Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » HONOR X8a – pouzdan uređaj po pristupačnoj ceni

HONOR X8a, kao najnoviji dodatak X serije je pouzdan uređaj privlačnog dizajna sa velikim ekranom koji nudi unapređen vizuelni prikaz i fotografske mogućnosti. Dostupan je na tržistu Srbije od 1. marta, po ceni od 29.999 dinara kod partnera Tehnomanija, Tehnomedia, Gigatron, Shoppster i CT shop.

 

honor x8a cena 1

 

Zahvaljujući HONOR FullView ekranu od 6.7 inča i superiornim odnosom ekrana i kućišta od 93.6%, korisnicima je omogućeno pravo uživanje u sadržaju i unapredjeno  vizuelno iskustvo. Opremljen HONOR Display Color Calibration tehnologijom koja podešava boje svih kadrova, HONOR X8a dodatno podiže iskustvo gledanja, prikazujući prirodne i realne  boje. Sertifikovan od strane TÜV Rheinland, ovaj telefon opremljen je tehnologijom koja omogućava smanjivanje emitovanja plave svetlosti, što je idealno za korisnike koji nekoliko sati provode ispred ekrana telefona. Sa brzinom osvežavanja ekrana od 90Hz, HONOR X8a može da prikaže više kadrova u sekundi i obezbedi glatko korišćenje.

HONOR X8a je idealan uređaj za nošenje, tanak svega 7.48mm i težak 179g, tako da svakodnevne zadatke obavlja jednostavno dok ste u pokretu. Dizajn ravnih ivica i glatki, svetlucavi sloj na poleđini telefona daju ovom uređaju elegantan  izgled, istovremeno pružajući siguran i udoban hvat.

Ovaj telefon se može pohvaliti i sistemom trostruke zadnje kamere od 100MP, što je najveći broj megapiksela ikada u X seriji HONOR uređaja. Ovaj sistem sastoji se od glavne kamere od 100MP,  Wide& Depth kamere od 5MP i makro kamere, što korisnicima omogućava da zabeleže odlicne  fotografije .  Za kvalitetne „selfije” zadužena je prednja kamera od 16MP.

HONOR X8a poseduje bateriju kapaciteta od 4500 mAh koja omogućava celodnevnu, neprekidnu upotrebu. Uz samo jedno punjenje, HONOR X8a pruža do 13 sati strimovanja muzike, 13.5 sati video reprodukcije, 11 sati pregledavanja kratkih klipova ili 16 sati istraživanja društvenih mreža čime održava korisnike aktivnima, zabavljajući se u svakom trenutku. Ovaj pametni telefon podržan je Android-om 12, baziranom na Magic UI 6.1 operativnom sistemu, koji nudi čitav niz pametnih funckija, uključujući HONOR Share za brz prenos datoteka koji povećava produktivnost korisnika. Dizajniran za sve koji prate modu, HONOR X8a je dostupan u dve zadivljujuće boje: potpuno novoj Cyan Lake i klasičnoj Midnight Black.

 

Oznake:
© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela