Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » HONOR 70 5G: Telefon koji spaja vrhunski dizajn i revolucionarne tehnologije

Kompanija HONOR je, na događaju organizovanom u saradnji sa partnerom Wannabe Magazine, prisutnima predstavila svoj najnoviji pametni telefon – model HONOR 70 5G. Uz revolucionarni Solo Cut Mode režim za kreiranje video sadržaja, unapređenim mogućnostima sistema kamere, kao i dizajnom bez premca, HONOR 70 5G podiže korisničko iskustvo na potpuno novi nivo.

Više od 150 prisutnih iz sfera biznisa, medija i javnog života moglo je da se uveri u vrhunske karakteristike koje ovaj telefon poseduje, među kojima je i prvi u industriji režim Solo Cut Mode koji korisnicima omogućava da istovremeno kreiraju dva video snimka – video u kom je u fokusu samo jedna osoba, pored glavnog na kom se nalazi grupa ljudi.

 

honor 70 recenzija 4

 

HONOR 70 5G poseduje veliki broj inovativnih tehnoloških rešenja, čime je napravio iskorak na tržištu u svojoj klasi telefona. Glavna kamera debituje sa velikim senzorom IMX800 od 1/1.49 inča kompanije „Sony”, koji je prvi te vrste u industriji.

Pametni telefon HONOR 70 5G, unikatnog izgleda, poseduje simetrični dvostruko zakrivljeni ekran i predstavlja idealan izbor za korisnike kojima je bitno da uz kreiranje fotografija vrhunskog kvaliteta imaju i modni aksesoar koji se uklapa uz sve stilove. HONOR 70 5G je korisnicima u Srbiji dostupan u tri zapanjujuće i moderne opcije – Midnight Black, Crystal Silver i Emerald Green.

HONOR 70 5G je na tržištu Srbije u slobodnoj prodaji dostupan od 2. septembra kod svih operatera i u maloprodaji po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 69.999 dinara za verziju 8/128 GB i od 79.999 dinara za verziju od 8/256 GB.

Za više informacija molimo posetite: https://www.hihonor.com/rs/phones/honor-70/.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela